Veselá trojka šlágr

Veselá Trojka -Duo Jamaha - Voraři -LÍDRI ŠLÁGR Jedničky - BRATISLAVA 23. Unsubscribe from lenkaod? Vítáme Vás na internetových stránkách kapely. Najdete tady aktuální informace o naší kapele a jejích uměleckých aktivitách, které jsou . VESELÁ TROJKA Pavla Kršky.


Generace Beatles dorostla dechovce.

Ale dělá ji po svém a říká tomu šlágr. Kde se vzal čím dál populárnější žánr, kterému může statisíce věrných fanoušků závidět každá popová hvězda? Dubné - Kdyby nebylo televize Šlágr , tři hudebníci z Moravy by se nejspíš už nikdy nesetkali.


Stolová úprava v kulturním sále (Zámek 485) s možností zakoupení občerstvení. Datum lokální premiéry: 2. Tenhle večer si báječně užijeme! Hvězdy TV Šlágr - Jaromír Kozelek, Miroslav Hrdlička a Pavel Krška,.


Vstupné: 2Kč, předprodej vstupenek v infocentru. Rezervace a předprodej 1.

Místo konání: kino MěKS, Zeyerovy sady 96 Vodňany. Categories: Tento příspěvek nemá žádný tag. Koncert kultovní hvězdy TV Šlágr. SAMSUNG CAMERA PICTURES. Přijďte se pobavit a prožijte pohodový podvečer ve společnosti . Veselá trojka se poprvé veřejnosti představila v TV Šlágr 23.


Hvězda Šlágr TV opět přijíždí potěšit své příznivce a publikum! Předprodej vstupenek je v Informačním centru Hulín. Písničky čerpají ze života, jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek . Tradiční seniorský ples. Kultovní trojice muzikantů, kterou můžete pravidelně vidět a slyšet na Šlágr TV se zastaví v Písku, aby v místním kulturním domě zahrála k tanci a poslechu a svými veselými písničkami s milými a velice oblíbenými texty rozdala radost a dobrou náladu.


Známé trio a pravidelný účastník soutěže Zlatý . Společný koncert Veselé Trojky Pavla Kršky a Dua Aramis. Jde o muzikanty známé především z TV Šlágr , jejichž hudba potěší milovníky lidové písničky. Texty, které pohladí po duši především starší generaci.


Jsou smutné i veselé a každý si . Organizátor: Kulturní klub Hulín. POŘÁDÁ: EVSTUPENKA ve spolupráci se Sedmihorským létem.

Poslední aktualizace: 17. KD Karlov, Benešov Pro milovníky tradičních lidovek vystoupila kapela, která je hvězdou TV Šlágr. Pavel Krška, Miroslav Hrdička, Jaromír Kozelek, to jsou tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Hudbu, kterou nyní hrají, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.