Prodám remosku grand

Už nějakou dobu mi tu leží a nevyužívám ji, nevhodný. Plně funkční jen má naprasklý. Je nová, byl to poněkud nevhodný dárek do nového bydlení, který jsem ani jednou nepoužila a ani ji v budoucnu nevyužiji. Pouze jsem ji vybalila, vyzkoušela, jestli funguje a uložila do skříně. Bohužel krabici jsem v rámci úklidu akti.


Inzerce - remosku , nabídky - prodám , prodej, inzeráty.

Zásuvky, zástrčky, prodlužovačka, zlodějky. Bakelitová remoska - značená. Rodinný domek na prodej. Remoska Kitchen King Removar. Obsahuje jednu mísu, podstavec, přívodovou šňůru.


Nahlásit nevhodný inzerát. MÍSA REMOSKA GRAND NÍZKÁ HLINÍK Md=31. Prodám remosku RGrand Teflon. Mísa hliníková je náhradní .

Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 61Kč. Prakticky je tedy jako nová, prodám , na prodej. Průměr 32cm, výkon 650W. V dobrém stavu a funkční.


Predam velku remosku na pecenie husy za 27€ alebo ponukov. REMOSKA GRAND , nálezový stav po rodičov,funkčná,treba ju vyčisťiť a len vymeniť šnúru- kábel za 3-žilový, má dve nádoby na pečenie rôznej výšky cena € Pošlem aj na . Parní hrnce, remosky , kuchyňské spotřebiče, bazar elektro Tlakový hrnec litrů - papiňák - nové zboží se zárukou. Malá je pro porce moc natěsno a hlavně se v ní nedá rozpéct normální velikost pizzy. Doporučuju třeba kuře na bazalce- . PRODAM Grand remosku , odstavnovac,el panev na pizzu,. Hnizda(plotynky) na sklokeram.


Predám remosku ,ideálna na chatu,chalupu,alebo do malej domácnosti. Na internete je možné nájsť veľké množstvo receptov na pečenie mäsa,koláčov,chleba,zeleniny atď. Ostrava - Slezská Ostrava). Smrkové dřevo - Nářezáno na metrove polena, cena je za uloženy metr. K remosce patri take snura.


Prodam novou remosku - inzerce, prodám. Zasíláme Českou poštou, přepravní společností, nabízíme vlastní dopravu. Velká teflonová remoska .

Proti předcházejícímu modelu je pevnější a pro lepší manipulaci jsou k ní připevněna plastová ucha. Nabídka Chybný inzerát Chybná kategorie . Prostě ten princip je světovej unikát. D jinak tu pánev opravdu jsme měli po švagrové, ta v ní taky nedělala, tak jsme ji vyzkoušeli - taky bez uspěchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.