Závěsné regály

Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě. Kartotéka Standard s rámy na závěsné. Kompletní sortiment v bílé i šedivé barvě. Díky tomu, že nástěnný regál nepotřebuje přední stojiny a využívá závěsné police, nabízí nejen skvělý přístup ze všech stran, ale třeba také možnost mít pod regálem zaparkovaný například .

Nástěnné police na zeď dokážou přeměnit prázdné stěny ve skvělé úložné prostory. Ozdobte závěsnými regály váš obývací pokoj. Poličky mohou ušetřit místo. Policové díly jsou ideální úložné prostory do obývacího pokoje. Regály a police jsou funkčním řešením pro vybavení domácnosti.


Potřebujete více místa pro úschovu knih nebo dokumentů? Vyberte si ze závěsných regálů a knihoven Jamall.

Základní charakteristika. ZÁVĚSNÉ STĚNY A REGÁLY , DRÁTĚNÝ PROGRAM. Policové a závěsné regály si oblíbíte díky jejich univerzálnosti.


Uskladníte v nich cokoliv a budete mít o věcech přehled. Pro docílení uspořádanosti je vhodné doplnit je boxy či košíky. Druhou variantou jsou regály kombinující otevřené poličky a uzavřené skříňky.


Provedení v přírodním dřevě i mnoha barevných variantách . Vybírejte kvalitní závěsné systémy, police a konzoly. Doručení na Vaši adresu i osobní odběr za internetové ceny. Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály , knihovny, vitríny, závěsné skříňky. A máme také stojany na noviny. Téměř 4typů vitrín naleznete na našem eshopu.


Krásné designové vitríny ze skla i dalších materiálů. Viac ako 1obchodov na jednom mieste. Barevné provedení je v několika kombinacích dle Vaší volby.

Závěsný regál Cz řady Carmelo. Nábytek je zabezpečený ABS páskou. Velký výběr nábytku a dekorací.


Ideální žebřík pro dlouhotrvající práce, ideální také pro použití v hygienických provozech. Nosné profily jsou eloxovány z důvodu odolnosti proti otěru. Stupně široké mm s polstrovaným předním okrajem stupňů.


Dva závěsné a odkládací háky pro vodící kolejničku do průměru mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.