Prodám kachlová kamna

Bližší info na uvedeném čísle po 18h. S plotýnkou na vaření 47. Dohodou , Zlín kachlové kamna prodám kachlové kamna , jsou už rozebraná od kamnáře, jsou očislované.


Stará rozložená kachlová kamna . Kč , Praha Secesní kachlová kamna Originální historická 1stará kachlová kamna.

Zajímavý vzor a krásně zdobená koruna. Velká školní kamna kw vhodná k vytápění velkého prostoru nebo haly. Dále 2x Petry s výměníkem. V případě zájmu volejte na tel. Kamna jsou po celkové opravě, Perfektní stav.


Inzerce - stara kachlova kamna , inzeráty. Prodej , rodinný dům, 4m Staré Křečany.

Krbová kamna s výměníkem. Starožitná kamna , krby, pece, bazar na starožitný nábytek, inzerce starožitností starožitná kamna. Kachlová kamna , sporák.


Krásná starožitná plně funkční kamna. Unikátní starožitná funkční kamna Jaarsma. Při rychlém jednání možná sleva. V nově postavené šumavské roubence jsme koncem loňského roku dokončili tuto stavbu. Klasická modrá glazura kachloví krásně kontrastuje s bílou rustikální omítkou.


Ležení, které si oblíbily především děti je vyhřívané. Možnost montáže po domluvě. INFORMACE: Kombinované akumulačně-teplovzdušné kachlové topidlo.


Je typické svým polokruhovým zastropením výdechové části. Na omítaném soklíku umístěná kachlová část je . Tato nabídka od prodejce Klaratisnov byla archivována dne 08. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Cookstove Construction Notes - Pyromasse. Preciosas barbacoas de Palazzetti. Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.