Tlakový hrnec tefal návod

Návody ke všem výrobkům Tefal naleznete na Tefal. Máte možnost si je uložit či přímo vytisknout. Pokud návod nenajdete, kontaktujte nás.


Snadná manipulace díky patentovanému systému otevírání a sklopným rukojetím pro skladování. Celý popis a technické parametry.

Na splátky od: 3Kč Spočítat splátky. Vhodný na všechny typy varných desek. Ušetříte: = 8Kč. Použitelný na všechny typy varných desek včetně indukce. Tefal a nejaka tabulka dlzok varenia jednotlivych potravin, musela som si vsetko hladat na internete a konzultovat s kamaratkou, ktora . CD a později je již nedohledá.


TEFAL , které odpovídají Vašemu modelu. Stiskněte tlačítko pro otevření víka, upínače se rozevřou - obr.

Tefal tlakový hrnec Clipso Essential o objemu litrů je jednoduchý, moderní a intuitivní tlakový hrnec , který je vhodný pro každodenní vaření. K tlakovému hrnci patří také parní koš. Před prvním použitím tlakový hrnec a všechny jeho části důkladně omyjte teplou vodou s přídavkem saponátu a vytřete do sucha.


PŘED KAŽDÝM POUŽITÍM (obr. 2). PDF Návod k obsluze has 1stránek a velikost je 5. Produkt vám dodá: PRO-MIMIADUM.


Na této stránce si můžete stáhnout Návod k obsluze a pročíst online. Pokiaľ návod nenájdete, kontaktujte nás. Na kovové části tlakového hrnce Clipso dává Tefal 10ti letou záruku! Návod k použití obsahuje také orientační časy pro vaření více než druhů surovin. Provedení ve vysokém lesku ho navíc předurčuje stát se ozdobou vaší kuchyně.


Jsme autorizovaný prodejce Tefal - nakupte s jistotou originálního výrobku. Originální německé teploměry TFA za senzační ceny a pečlivě balené pouze u nás! WC Thetford z USA, nakupujte od předního.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. K zakoupenému hrnci rozhodně požadujte návod v češtině a doporučené recepty. Například tlakový hrnec Tefal disponuje sedmi bezpečnostními zónami, které vám zabezpečují pohodlné a bezpečné vaření.

Tento hrnec jsem dostala jako dárek,bohužel u něj není český návod pouze DE,EN,FR,IT jelikož je toto zboží prodáváno v ČR a stojí docela dost peněz tak by u něj český návod mohl být. Mám prosím dotaz zda se návod dá někde. Tlakový hrnec pouze z nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.