Penam večerní chlebík cena

Výrobek může obsahovat stopy jiných . Rádi si dopřejete večer něco dobrého, ale bojíte se, abyste nenabírali přebytečná kila? Penam přichází se skvělou novinkou. Svým unikátním složením zapadá do dietního konceptu tzv. Další slevy chleba na Kupi.


Večerní chlebík , běžné pečivo speciální.

Celkově hodnotilo Noozies. Přihlásit se a ohodnotit. Jeho hlavní předností má být vysoký obsah bílkovin a naopak málo sacharidů, neboli pečivo vhodné ke konzumaci večer.


Upřímně nevím, proč svoji novinku nazvali chlebíkem, proč to není . Skládá se ze sójového šrotu, lněných semenek, slunečnicových semínek, sójové mouky, pšeničné celozrnné mouky, pšeničných otrub, jablečné vlákniny, droždí, sezamových semínek, jedlé soli, pražené ječné sladové mouky, pitné vody a droždí. Akční letáky a slevy na vouchery. Vhodný pro večerní konzumaci, se sníženým obsahem sacharidů, s vysokým obsahem bílkovin. Adresa výrobce: PENAM , a.

Chléb vyniká vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem sacharidů, díky tomu je vhodný právě na večerní konzumaci. A co řikáte na takový ten večerní chlebik od zn. Nalezeno záznamů (zobrazuji až 3).


V celém světě je stále aktuální tzv. Cena za jednotku, 13Kč, 15Kč. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně.


Vložit dostupné množství (bal.). Zaregistrujte se k odběru novinek! Bílkovinový večerní chléb.


Voňavý nadýchaný chléb, který můžete jíst k večeři a nemusíte se obávat, že po něm budete tloustnout? Ano, takový si teď můžete upéct doma! Obsahuje minimální množství sacharidů a naopak je bohatý na bílkoviny. Pečivo si už nikdy nebudete muset odpírat. Ale vzhledem k ceně to taky patří do kategorie jednou za čas.


A další z těch fitness věcí, budící posměch mé sestry. A opět se jí ani nedivím. Pečivu, obzvlášť tomu celozrnnému a žitnému, . A včera jsem objevila v Bille nový chleba od Penamu.

Je dražší, na chuť je třeba si zvyknout, ale se sýrem nebo šunku moc dobrý. Balance Clubu Brumlovka. Na web ani zmínka o ceně. Poprvé jsem o něm zaslechla v obchodě , kdy manželský pár po mém boku vzdychal, že ho nemají a jaký jiný tedy mají koupit. Všimla jsem si i prazdného regálu a cenovky 31.


Výživové hodnoty (1g chleba obsahuje):.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.