Vybavení obchodu brno

Vybavení obchodů a prodejen, figuríny, stojany, pulty. Pokud potřebujete při zařizování prodejny nebo obchodu odbornou konzultaci, bude se Vám věnovat náš obchodník s dlouholetou zkušeností v oboru. Doporučí Vám vhodné řešení pro Vaše prostory a Váš sortiment. Kromě zboží si u nás můžete objednat návrh . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba CHROMCENTER, s.

PROFI REGÁLY - Milan Fail, Vyprodeje24. Požívání této koutové police krásně vyřešíte vnitřní roh vašeho obchodu , kompatibilní pro systémy TEGOMETALL, CEAM, EDEN, ITAB. V úspěšném obchodě jsou regály, úložné díly, osvětlení, pracovní plochy a další zařízení koncipovány tak, že společně vytváří jeden efektní a funkční celek. Navrhneme a vyrobíme kompletní interiér Vaší prodejny.


Proto jsme udělali vše proto, aby dobře. Prodám vybavení obchodu. Kancelare novy system BEKANT vybaveni obchodu pohostinstvi.

Navrhujeme interiéry kanceláří, recepcí, přednáškových sálů a všech prostorů, kde se bude vyjímat kancelářský nábytek české výroby, který prodáváme. V nabídce máme zejména židle,křesla a stoly. Většinu sortimentu najdete . Dodáváme zařízení obchodů za výhodné ceny pro maloobchod i velkoobchod.


Doprava, montáž i servis vybavení prodejny je Vám k dispozici po celé ČR. Nabídka kompletního vybavení obchodů a supermarketů. Nabízíme prodejní systémy, věšáky, stojany, pulty, figuríny, ramínka a závěsy. V sortimentu naleznete bysty,. Regály tvoří univerzální stavebnicový systém, který doplňují prodejní pulty, regály pro zeleninu, pečivo a další varianty dle konkrétního sortimentu vybavení . Regálové systémy či nábytkové zařízení prodejny představují základní vybavení obchodu , které je vždy třeba doplnit mimo jiné především o pokladní boxy, nákupní košíky, figuríny nebo ramínka.


Telefonický kontakt předání základních informací o vaší představě, půdorys a fotografie. Osobní schůzka zaměření prostoru, schůzka na showroomu, výběr systémů a vzorků. Grafický návrh příprava grafického řešení, kalkulace a odsouhlasení zakázky. Smlouva o dílo složení zálohy z celkové . EXPO ZAŘÍZENÍ OBCHODŮ s.

Komplexní řešení v oblasti vybavení maloobchodních jednotek a gastroprovozoven zařízením. Pracovní doba: Otevřeno denně od h. Společnost ZOK System patří mezi významné dodavatele zařízení pro vybavení prodejen. V současné době ve společnosti pracují týmy odborníků a návrhářů, kteří pro zákazníka zajistí komplexní službu od návrhu, bezplatného poradenství, návrhu . Brno -Horní Heršpice okres Brno -město, Jihomoravský kraj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.