Spalinový ventilátor

Verner spalinový ventilátor VSs ručním spínáním. Spalinový ventilátor je určný k podpoře komínového tahu pro topidla na tuhá paliva. Odtahový ventilátor určený pro průměr kouřovodu 150mm (případně lze nasadit i na menší kouřovod při použití redukce). Toto zařízení je určeno k podpoře komínového tahu pro topidla na tuhá paliva, zejména kotle na dřevo.


Karl M5komínový ventilátor, čtvercová podstava, průměr 150mm - černá. Pokud jako mnoho majitelů řešíte problémy se špatným tahem komínu, problémy se zatápěním či nedokonalým spalováním paliva, pak pro vás může být východiskem spalinový ventilátor (regulátor komínového tahu), který všechny tyto problémy eliminuje.

Nejenže při dokonalém spalování zvýšíte účinnost kotle, ale zamezíte vzniku škodlivých látek unikajících do ovzduší. Použití ventilátoru má tedy kladný ekologický dopad. Další výhodou je snížení usazování sazí na skleněné . Umísťuje se na kouřovod mezi výstupní hrdlo topidla a vstup do komína. Ventilátor je vybaven dvoustupňovým regulátorem otáček. Motor ventilátoru je umístěn mimo proud spalin.


Co je spalinový ventilátor a jaké je jeho . SPALINOVÝ VENTILÁTOR VS5.

Popis: Mechanický systém odvodu spalin - spalinový ventilátor zabraňuje díky své konstrukci a funkci ovlivňování komínových tahů při problémech souvisejících s počasím, např. Používá se v ohništích, ve kterých kvůli špatnému nebo příliš krátkému komínu dochází k problémům s komínovým tahem. Axiální ventilátor určený k odtahu kouře z výbušných zón.


Proudový ventilátor určený k ventilaci tunelů s obousměrným tahem. Vhodný do teploty spalin až 300°C. Pri čistení ohniska pomôže ventilátor bráni víreniu prachu a popola. Horizontálny model má guľatý tvar a odvádza dym do strán.


Vertikálny model má štvorcový tvar, odvádza dym smerom nahor. Odporúča sa vo veterných oblastiach. Zdravím, chtěl jsem do kouřovodu mezi komín a kotel zapojit odtahový ventilátor. Při přikládání nám to trochu prokuřuje.


Je to Atmos DC25S, který sice má zabudovaný odtahový ventilátor , ale při otevření těch vrat si stejně zahulí. Takže by se prostě zapnul ventilátor přímo u komína, přiložilo se a zase se třeba vypnul - tzn. ELEKTRÁRNY NA FOSILNÍ PALIVA. Revize a servis plynových průmyslových zařízení, náhradní díly na kotle, plynové zářiče, servis plynových infrazářičů, plynové teplovzdušné agregáty, ohřívače, sahary, servis plynových spotřebičů, Servis sětlých infazářičů, Plynové vytápění, vytápění hal, teplovzdušné vytápění, vytápění tělocvičen.


Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image 2. Jak nakupovat Kontakty Kde nás najdete?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.