Inhalátor joycare

Všechny informace o produktu Inhalátory Joycare JC-1Inhalátor ultrazvukový, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Joycare JC-1Inhalátor ultrazvukový. Uživatelské hodnocení a recenze na Inhalátory Joycare JC-1Inhalátor ultrazvukový. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Poskytuje rychlou úlevu. Zcela tichý provoz a jednotlačítkové ovládání zpříjemňuje užívání inhalátoru.

Výrobek není k dispozici. Můžete si zkusit vybrat z podobných . Ultrazvukový inhalátor JoyCare pre domáce používanie – pre deti, aj dospelých. Vhodný na inhaláciu liečiv a minerálnych vôd. Takmer úplne tichá prevádzka.


Kompresorový inhalátor JoyCare pre domáce používanie – pre deti, aj dospelých. Stabilní provedení, vysoký nebulizační výkon, velmi tichý provoz. Objem zásobníku na léky ml.


Jednotlačítkové ovládání.

Velikost produkovaných částic um. Súťaž o ultrazvukový inhalátor JoyCare. Na vaše odpovede čakáme do 9. Přístroj je velmi účinný, vhodný například při nachlazení, ale i při bežné chřipce či při občasných dýchacích potížích. Online predaj, expresné dodanie. Odolný pístový kompresor, vyrobeno v EU, pro domácí použití.


Praktické provedení pro přenášení, kvalitní italský výrobek. Nebulizační výkon ml. JOYCARE JC-1pro domácí použití. Je kompaktní a přináší rychlou úlevu.


Inhalátor Joycare JC-1Nakupujte u odborníků a využijte naše služby! Kompaktný prístroj prinášajúci rýchlu úľavu. Zásobník liečiva na 12ml. Balenie zahŕňa: prístroj, hadička, . Prodám 2x použitý funkční kompresorový inhalátor.


Vaša cena: 439€ s DPH. Bežná cena v lekárni: 580€ Ušetríte: 41€. Dostupnosť: externý sklad: do 2-ch pracovných dní.

Kúpou produktu získate 4bodov .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.