Marcipánová písmena

Výška cca 20mm Jednoduché použití. Rozměr podložky 2mm x 2mm Použití:modelovací hmotu vyválíme na požadovanou tloušťku. Formu poprášíme cukrem nebo škrobem ,aby se nepřilepila. Položíme na hmotu( otvory směrem dolů) a hladkým válečkem zatlačíme do hmoty.


Dort firemní marcipánová písmena.

Váš dotaz na výrobu dortu specifikujte níže, . Poleva Carla - 500g - tmavá Kč. Marcipánová plastelína 90g Kč. Královská glazura kg 1Kč. Máte doma různé sady kostic, s tím si vystačíte. Nemáte-li, vystačíte bezpečně se špičatým párátkem.


Mám doma různé kostice a stejně používám párátko. Vykrajovačky na písmenka existují buď jednotlivě, nebo takové skupinové, jak vidíte na fotce.

A ani nedbejte přiloženého návodu, . Připravenou hmotou, ať už je to pravý marcipán nebo cukrová hmota, vyplňte vybraná písmena nebo čísla, formičku vložte na až minut do mrazničky a poté mírným zatlačením na dno formičky písmenka vyloupněte. Tímto způsobem velmi snadno poskládáte originální marcipánové přání, vzkaz, jméno . Hmota je BEZ SYNTETICKÝCH FARIEB - len prírodné farbivá. Abeceda velká písmena a číslice.


Ahoj dievčatá, mne sa vôbec nedarí robiť písmenká. Kúpila som si abecedy kadejaké a stále mi to nejde, skúšala som to aj cez sáčok a nič. Našla som tu aj foto postup a nejde mi to poradí niekto ? Obrázky přízdob naleznete v podsekci PŘÍZDOBY v levém menu. Ceny přízdob se odvíjejí od množství a druhu použitých surovin.


ODENSE marcipánová hmota červená 200g. Lehká vanilková příchuť. Mini abeceda - velká písmena - pístové vypichovače 26Ks.


Lesk na rty Čokoládový bonbón Materiál: lesk na rty, plast Datum spotřeby je uveden na produktu Tento produkt není hračka ani potravina Více. Odpověď na dotaz Jana Soulka v . Forma na výrobu písmen jako dekorace na dorty a jiné moučníky.

Z marcipánové hmoty vytvoříte jména oslavenců nebo sladký vzkaz. Hmotu natlačíte do formy, dáte ztuhnout do. Po osušení se v malých částkách jemně tlučou s přidáním pomerančové šťávy nebo trochou vody. Dají se do kotlíčku s 2gr cukru a na ohni míchají tak dlouho, až se na prst, který se . Dortová krabice – 1- až 5- Kč .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.