Drátěná tkanina

Výrobky zařazené do třídy ze dřeva, korku, rákosu, vrbového proutí, z rohu, kosti, slonoviny, z kostic, želvoviny, jantaru, perleti, mořské pěny a náhražky všech těchto materiálů nebo náhražky z plastických hmot nebo ze dřeva nebo bambusu, zejména drátěné tkaniny a drátěné mříže z plastické hmoty pro interiéry a jako . Tomu odpovídají námi vyráběné kombinace materiárů, typy vazeb, ok a průměrů drátů. Výroba kovových tkanin je certifikována . Na zpracování drátěných tkanin nejsou kladeny téměř žádné meze. Jsou možné nejrůznější geometrické tvary a kombinace s jinými materiály.


Spojení provedené prostřednictvím svaření, pájení, lepení nebo stisknutí - tato spojení jsou podle požadavků provedena mezi sebou jako rozebíratelná nebo nerozebíratelná.

Prodej průmyslových sít, kovových tkanin , perforovaných materiálů, dopravních pásů a tahokovu. Nerezová tkanina kovová, se čtvercovými oky. OV, moderní architektura.


Vybrané rozměry trvale skladem. TT a Hfirem Tillig TT Bahnen, Berliner TT bahnen a firmy PIKO. Jsou speciální jemná drátěná síta, která jsou díky svému tkaní určená k filtrování kapalin či filtraci za vysokých tlaků. Toto zboží najdete v kategorii Analytická nerez síta 200.


Hliníková síťka s jemnými oky.

Lze snadno řezat a libovolně tvarovat. Tkanina je odolná proti vlhkosti. Po libovolném vytvarování síťky lze nanášet modelovací hmotu (sádru), krep, sádrovou tkaninu, různé travní . Všechny rámy sít, kromě průměru 4mm vyrobené z ocelového plechu a drátěná tkanina síta je vyrobena z nerezové oceli.


Síta mají stejný jmenovitý průměr a jsou navrženy tak, aby do sebe jednoduše zapadala. Specifikace síta jsou zřetelně označeny na štítku obsahujícím sériové číslo a další informace pro identifikaci a . Kovové tkaniny , kovová síta a pletiva. Nabízíme výběr tkaných i svařovaných sít různých velikostí ok, drátů, formátů. Jsme schopni dodat různé typy drátěných sít – žebérková síta a svařované sítě s většími oky, ale i jemné mikronové filtrační tkaniny.


Svařovaná síta, žebérková pletiva s většími oky se dodávají v tabulích . Rám síta – kulatý (průměr 1až 4mm), čtvercový (5x 5mm, tyčová síta) , případně atypický. Materiál rámu – nerezový plech, černěný hliník, leštěná mosaz, ocelový plech nebo dřevo. Sítová přepážka – nerezová drátěná tkanina (oko 20µm – mm) nebo nerezový plech: otvory od mm – tvar . Podpůrná drátěná vrstva. Celoplošná výztuha skládaného filtračního materiálu, zabezpečení proti zborcení tlakovým spádem.


Vrstva předfiltrace NOVÉ. Vysokopevnostní materiál pro extrémní mechanické zatížení. Jemná drátěná tkanina , volba materiálu závisí na požadavcích.

Strojové pletivo žebírkové. Pletivo hranné uzlové zapletené. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Třídící médium - nerezová drátěná tkanina , nerezový děrový plech, plastová tkanina - široká škála rozměrů otvorů třídícího média (viz ceník).


Stínící tkanina PLOTEX je tkaninou z PE rašlového úpletu. Jejím primárním užitím je stínění rostlinných kultur, dočasné oplocení stavenišť a snížení průhlednosti stávajících plotů. Rabice - tkanina kovová rabicová objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.