Klimatické třídy mrazniček

Tak se pokryjí ztráty, které způsobuje prostup tepla izolací při teplotách, daných klimatickou třídou. Pokud ale vystavíte přístroj příliš nízké vnější teplotě, dojde k tomu, že teplotní rozdíl mezi vnitřní a vnější teplotou chladničky bude zanedbatelný, zatímco u mrazničky stále podstatný. Teplota v chladničce tedy nebude růst, . Klimatická třída určuje optimální teplotu prostředí, při které daný spotřebič pracuje.


Pro optimální spotřebu zvolte vhodné umístění spotřebiče.

Berte v úvahu , že teplota v místnosti má vliv jak na spotřebu elektrické energie, tak na optimální výkon výrobku. Používané zkratky mají následující význaSN - okolní teplota od. Vyjádřena je zkratkami T, ST, N, SN. Pokud je venkovní teplota mimo doporučený rozsah, roste mrazáku spotřeba energie a nemusí správně fungovat.


Pokud má mrazák uvedeno více klimatických tříd , správně funguje v celém rozsahu teplot. Například mraznička s třídou SN-N-ST pracuje v prostředí o teplotě 10–°C. Budete-li mít chladničku či mrazničku dlouhodobě v chladné spíži, měla by každopádně být z klimatické třídy SN (od °C).

Překročení horní teploty může způsobit snížení účinnosti chlazení jednak díky . Před nákupem mrazničky je vždy nutné si určit priority co od mrazáku očekáváte. Mohu umístit mražák ve vlhčím prostředí-sklep a do jaké mínusové teploty. Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.


Dobrý den, chlazení je u nás roztříděno do níže popsaných skupin. Při koupi nové chladničky dejte pozor na klimatickou třídu. Václav Beneš z časopisu dTEST se ve spotřebitelské poradně zaměřil na to, jak dopadly testy kombinovaných chladniček.


Mrazáky klimatické třídy SN. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. FROSTSERVIS, Petr Mrňák - Technické informace, dobré rady a tipy k použití lendiček a mrazniček - chladírenská technika, mrazící zařízení, technologie nofrost.


Velkou teplotní toleranci umožňuje. S technologií SmartFrost od Liebherr se radikálně sníží tvorba námrazy ve vnitřním prostoru mrazničky i na samotných mražených potravinách. Například SN, N, ST signalizuje, že chladnička je určena do provozu okolní teploty až °C. Kvalitní přístroj by měl být schopen udržet správnou vnitřní teplotu, je-li v okolí až °C. Na mysli máme především teplotu okolí.


Při výběru ovšem klimatickou třídu zvážit doporučujeme.

Moderní mrazničky mohou spadat pouze do jedné klimatické třídy , popřípadě jich pokrývají hned . Kvalitní spotřebič by měl být schopen udržet správnou vnitřní teplotu, tj. Výrobky chladicí a mrazicí techniky se rozdělují do čtyř klimatických tříd zohledňujících teplotu místnosti, ve které budou stát: SN – teplota. V našem testu uvádíme spotřebu vypočítanou na základě reálného používání chladničky, do které je zahrnuto pravidelné ukládání potravin do mrazničky a chladničky.


AEG, Electrolux, Gorenje. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Při plánování nákupu mrazničky ,většina kupujících věnuje pozornost technickým charakteristikám výrobku: výšky, třídě energetické účinnosti, počtu regálů a krabic apod. Tyto parametry jsou základní.


Koneckonců, v první řadě by technika měla být vhodná pro použití. Pokud vezmete jednotku s malou kapacitou nebo . Tato skříňová mraznička je v dané cenové kategorii vyhovujícím . Inovativní technologie FrostProtection umožnuje správné fungování mrazničky až do -15°C .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.