Ručníky z egyptské bavlny

Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě. Luxusní ručníky z egyptské bavlny. Nová řada luxusních ručníků a osušek MITA je vyrobena ze 1 egyptské bavlny, která je považována za tu nejkvalitnější bavlnu na světě.


Vyznačuje se skvělou savostí, úžasnou hebkostí a dlouhou životností.

Senzační měkké a objemné ručníky , které jsou již předeprané pro lepší absorpční schopnost. Egyptská bavlna je považována za nejlepší přízi na světě. Má extra dlouhá vlákna, která poskytují ručníkům luxusní hedvábný nádech. Kousek Egypta ve vaší koupelně – luxusní ručníky a osušky z prvotřídní bavlny.


Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže. Koupelnu netvoří pouze kachličky a vana – pro celkový vzhled jsou důležité také textilie, mezi nimiž mají nezastupitelnou úlohu ručníky a osušky.


V této kampani vám představujeme textilie značky DEYONGS, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitní egyptské bavlny a jejichž barevné vzory skvěle doplní aranžmá vaší koupelny!

Hledáte egyptská bavlna ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Informace o gramáži, na které se ptá zákazník při koupi, často zkreslují obraz o kvalitním ručníku. Rozhodovat se podle gramáže má své výhody, ale i nevýhody. Gramáž nás informuje o tom, kolik bavlněné příze bylo použité na mfroté, ale ne o tom, jaká kvalitní bavlna byla použita.


Běžné gramáže se pohybují od . Naše kvalitní osušky jsou vyrobeny ze 1 bavlny. Osušky spolu s ručníky k sobě vždy perfektně ladí a dodají Vaší koupelně novou energii! Právě pro Vás máme v nabídce nádherné osušky z egyptské bavlny , která je zpracovaná na té nejvyšší úrovni a bez příměsí - jedná se o 1 bavlnu. International shipping and returns available. Tyto 1 egyptské bavlněné ručníky přinesou luxus do vaší koupelny.


Měkké, načechrané a bílé, hodí se do každé koupelnové výzdoby. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Nabízíme Vám kompletní nabídku koupelnových textilních výrobků značky Soft Cotton. Dopřejte si vysokou kvalitu za příznivou cenu.


Výrobky Soft Cotton mají delší životnost, jsou . Ručník SILVER - EGYPTSKÁ BAVLNA.

Proběhlé slevové akce, akční zboží, levné oblečení, kvalitní služby - Měkké osušky a ručníky z egyptské bavlny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.