Antivibracni podlozky pod pracku

Podložky pod pračku antivibrační - x podložka , Fortel. Podložka slouží k tlumení vibrací pračky nebo sušičky na prádlo. Dodáváme po kusech, pod každou nohu zařízení jednu podložku.


Tlumící nohy pro pračku se využívají, pokud chcete utlumit vibrace a ochránit podlahu v koupelně nebo jiné místnosti, kde máte umístěnou pračku. Jedná se o gumové podložky , které absorbují vibrace a udržují spotřebič na podlaze na svém místě. Nožky můžete využít i na jiné spotřebiče, například sušičky nebo myčky .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Hledáte pod podlozka pracku ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Podložka pod pračku 60xcdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Antivibrační podložky pod pračku - 4ks v balení KOMA patří mezi kvalitní výrobky v naší nabídce. Diskuze a recenze modelu KOMA naleznete v záložce Diskuze.

Tyto antivibrační podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní nebo ždímání Vaše pračka vydává. Horní průměr podložky cm. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího upozornění a provozovatel není zodpovědný za škody vzniklé s. Nakupujte online a šetřete čas i peníze. Dodáme kamkoliv v rámci ČR.


Antivibrační gumová podložka je velice vhodná pod stroje, které vydávají vysoké otřesy např. Maloobchodní cena s DPH, 16Kč. Sada tlumicích podložek pro rohy vaší pračky, myčky i sušičky. Dostupnost: Skladem u dodavatele. Dodání: - dní od odeslání.


Příslušenství ELECTROLUX tlumící podložky pod pračku , Příslušenství. Gumové tlumící podložky pod nohy pračky LG pro pevné podlahy jako dlažba atd. Speciálně tvarované gumové nožičky stabilizují spotřebič na určeném místě a redukují vibrace a hluk. Pro pračku jsou zapotřebí kusy) . Používáte antivibrační podložku pod pračku ? Když se mi ždíme prádlo, tak to vypadá, že mi každou chvíli spadne barák na hlavu :shock: Viděla jsem na netu podložku pod celou pračku za 2Kč, ty podložky jenom pod nohy pračky mi přijdou trochu málo. Jaký názor na to máte vy?


Gumová podložka je vhodná pod stroje, které vydávají vysoké otřesy.

Je vyrobena z granulátu z recyklované pryže. II: Vyjměte šroub kolejnic zásuvky a vytáhněte ji z korpusu. III: Připevněte antivibrační podložky , jak je znázorněno na obrázku.


Oboustranný klíč ( mm). I: Opatrně nakloňte pračku a pomocí oboustranného klíče vyšroubujte postupně všechny nohy pračky. Prodám - antivibrační podložky pod pračku TCHIBO, lokalita Praha.


NOVÉ nepoužité masivní gumové podložky pod pračku, cena. Kompletní sortiment antivibračních podložek, rohoží a tlumících desek nejen pod pračku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.