Whirpool trouby

Exklusivní řada elektrických trub v designu CUBE má inteligentní 6. Trouba vestavná, elektrická, energetická třída A, mechanické ovládání, grafický displej, digitální hodiny, multifunkční, funkcí, objem 63l, dvojité sklo dvířek, drátěné rošty, dětská pojistka, osvětlení, nerez, 59. Vestavná trouba Whirlpool AKP 4IX v designu Actual. Tento nový design se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem.


Vzhled trouby je navíc podtržen velkým dotykovým displejem, na kterém si můžete přehledně nastavovat funkce trouby.

Teplotu a typ pečení si nastavujete na klasických otočných . Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. W , l , Ventilátor, Vysouvání plechu. Samostatná horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem Design ACTUAL se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem. Volně stojící multifunkční trouba s 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí – horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí.


Horkovzdušná trouba Whirlpool AKP 7WH je zařazena do energetické třídy A. Elegantní bílé provedení v kombinaci se skleněnými dvířky disponuje elektro- mechanickým ovládáním s černobílým grafickým displejem.

Vnitřní prostor trouby s integrovaným osvětlením má objem l, je vybaven katalytickou zadní stěnou. Vybrat si můžete z několika programů na pečení či grilování. Kromě statického horního a dolního ohřevu můžete využít i rozmrazování, gril či turboventilátor s kruhovým topným tělesem. Hledáte parni trouba whirlpool ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Pro pohodlné pečení je vybavena osvětlením a kromě grilování, horního a spodního ohřevu či rozmrazování v ní můžete použít hluboký i mělký plech ( dodávány s troubou). Maximální pracovní teplota je 2°C, ovládání je pak nezávislé . Má dětskou bezpečnostní. Nabízíme vám vestavné i volně stojící trouby značek Whirlpool a Bauknecht včetně profesionálního příslušenství WPro. Mikrovlnná trouba v atraktivním nerezovém provedení s technologií 6. Skladem - ihned k odeslání. Už od začátku svého působení v Česku si Whirlpool udržuje silnou pozici lídra českého trhu v oblasti kuchyňských spotřebičů, společnost získala řadu ocenění a je nejznámější a nejoblíbenější značkou bílého zboží v České republice.


Ve svém portfoliu má Whirlpool více než 3spotřebičů, velkou oblibu si získaly nejenom . Když přemýšlím o vestavné pečící troubě Whirlpool AKZ 8IX, kterou mám otestovat, nemohu se ubránit otázce, zda jde o troubu s plnohodnotným vařením v páře nebo o troubu využívající páru pouze současně s dalšími způsoby ohřevu. Je často inzerována jako horkovzdušná trouba , podle popisu jsem ale vydedukoval . Objednejte servis spotřebiče online.

V případě potíží se spotřebiči Whirlpool a Bauknecht vás spojíme se servisem. Jsme oficiálním gestorem záručního i pozáručního servisu. Designová řada Rustikal - design minulosti v novém obleku. Jemné tvary a tradiční materiály umocňují nadčasovost tohoto designu.


Kruhový ciferník, jasmínová barva a retro tvary ovládacích prvků evokují příjemný pocit útulné venkovské . Pokroková indukční technologie, která představuje nejefektivnější způsob přípravy jídla, je u pečicí trouby použita poprvé. Indukční pečení je moderní proces, který kombinuje gril a spodní ohřev teplem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.