Samoregulační topný kabel na potrubí

Tyto topné kabely je možné podle potřeby libovolně zkracovat a spojovat originálními spojkami dle skutečných délek potrubí. Samoregulační - nepotřebují další regulaci, reagují změnou výkonu na okolní teplotu. Oproti odporovým kabelům je lze krátit na libovolnou délku. Topné kabely , které mění svůj výkon v závislosti na okolní teplotě.


Určeny jsou zejména pro ochranu potrubí nebo střešních okapů a svodů před mrazem i sněhem. Ochraňují potrubní systémy, střešní skrápěcí systémy, klimatizace ve stavebnictví, zemědělství i průmyslu, slouží i jako hlavní řešení ekonomického podlahového vytápění.

Připojovací a ukončovací sady naleznete . Ochrana potrubí před zamrznutím a udržování procesních teplot pro plynulý transport tekutých látek a systémů uchovávání. Kabel je v provedení pro běžné průmyslové prostředí . Je efektivním řešením pro vyhřívání okapu a ochranou proti zamrznutí potrubí. Pružně se přizpůsobuje aktuální teplotě a šetří tím provozní náklady. Máte problémy se zamrzající vodou?


Prasklo vám vlivem mrazu vodovodní potrubí ? Máme pro vás řešení v podobě samoregulačních topných kabelů.

Možnost krácení na délku v místě instalace. Snadná instalace díky nízkoprofilové geometrii. S výjimkou spojek může být topný kabel ponořen do kapalin.


Pro použití v agresivním prostředí je vyráběn kabel se speciálním chemicky odolným vnějším pláštěm ( fluoropolymer) . Udržování teploty na potrubí TUV. Udržení teploty teplé užitkové vody - vytápění rozvodů TUV samoregulačním topným kabelem. Obchod ověřený zákazníky.


Konstrukce umožňuje zkracovat samoregulační topný kabel na libovolnou délku, dvojitá izolace s ochranným opletením zajišťuje vysokou elektrickou pevnost, ochranu proti vlhkosti a odolnost vůči mechanickému poškození. TIP na samoregulační topný kabel pro potrubí a žlaby. U topného vodiče typu SLH se jedná o samoregulační topný vodič.


To znamená, že při zvyšující se teplotě okolního prostředí stoupá elektrický odpor a klesá předávaný topný výkon. Při klesajících teplotách . Topné samoregulační kabely Objednávejte níže: V našem e – shopu si můžete zakoupit námi vyráběné samoregulační topné kabely špičkové kvality. NYNÍ AKCE NA SAMOREGULAČNÍ. Kód výrobce: měsícůZáruka: na dotaz Dostupnost:. Raychem a topných kabelů Raychem s limitovaným výkonem na tepelně izolovaném potrubí a zásobníkách.


Informace o dalších aplikacích získáte od místního zástupce firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.