Sbíjené vazníky návrh

Proto tyto dřevěné vazníky úspěšně nahrazují jak klasické vázané krovy, tak ocelové nebo betonové prvky, nad nimiž vítězí svou lehkostí, cenou a ekologickými aspekty. Návrh konstrukce střechy je doložen podrobným statickým výpočtem a vlastní provedení potom výstupní kontrolou před expedicí ve výrobním závodě a na . Až s nástupem specializovaného softwaru na výpočty těchto konstrukcí dochází k mohutnému rozšíření vazníkových konstrukcí spojovaných styčníkovou deskou. Obecně lze říct, že tyto vazníky představují ekonomicky . To jsou moderní dřevěné příhradové vazníky pro Vaši novou střechu.


Rychlost v přípravě i montáži pro Vás.

Jakou technologií jsou vazníky vyráběny a spojovány? Následně jsou prvky vazníků spojovány kovovými styčníkovými deskami s prolisovanými trny od firmy MiTek Industries s. Nejčastější chyby návrhů sbíjených vazníků příhradové, vazníky , vaznikové, střešní, konstrukce, styčníkové, desky, gang, nail, Na co si musí dát pozor výrobce vazníkových konstrukcí krovů a realizační firma? Dřevěné vazníky s kovovými deskami s prolisovanými trny jsou navrhovány jako rovinné příhradové soustavy, které jsou schopny přenášet pouze zatížení působící ve své rovině.


Zatížení, které působí kolmo na rovinu vazníku , musí být přeneseno systémem ztužení do podpor. Uložení vazníku je v drtivé většině případů . Program pro prostorové modelování konstrukcí. Možnost zadání různých tvarů střech a střešních detailů.

Příhradové vazníky jsou vytvářeny automaticky programem dle střešní topologie. Umožňuje vytvářet hromadné výstupy pro celou konstrukci. Pro návrh a posouzení jednotlivých vazníků je použit Truss 2D. Právě ze sbíjených vazníků a ručně hřebíkovaných styčníkových desek se systém Gang-Nail vyvinul.


Pomocí moderního softwaru fy. Vazníky - Příhradové střešní vazníky - návrh , výroba, montáž. Cenová nabídka a návrh konstrukce zdarma. Použitý software garantuje optimální spotřebu řeziva a statický výpočet všech prvků konstrukce.


Návrh , výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků. Střešní dřevěné příhradové vazníky se vyrábí technologií GANG-NAIL společnosti Mitek Industries. Charakteristickým znakem systému je styčníková deska, jako spojovací prostředek.


Vazníky , vazníky ocelové, vazníky dřevěné, vazníky železobetonové, vazníky z předpjatého betonu, geometrie vazníků. Hooweho předpjatý příhradový vazník. Návrh vazníků na objekt provádí autorizovaný statik . Schéma dřevěného plnostěnného sbíjeného vazníku. Naše firma se zabývá výrobou nosných střešních konstrukcí - vazníky.


Systémem dřevěných příhradových vazníků spojených styčníkovými plechy.

Zastřešení prováděné pomocí této technologie plně nahrazuje zastřešení pomocí klasické technologie. Optimální návrh vazníku , efektivní využití dřeva a rychlá montáž vede k . Střecha z vazníků od nás je komplexní služba zahrnující cenovou nabídku zdarma a dále v rámci provádění zakázky projektové vyřešení střešní konstrukce, statický návrh vazníků , výrobu vazníků , dodávku veškerého větrovacího a kotevního materiálu, impregnaci použitého řeziva, dopravu, svislou dopravu - jeřáby, montáž . Cenově výhodná střešní konstrukce. Rádi vám vytvoříme individuální návrh přesně dle vašich představ a cenovou nabídku s řadou vizualizací.


Stačí kontaktovat naše oddělení tesařských konstrukcí. Jako podklady pro vypracování cenové nabídky nám slouží projektová dokumentace stavby Při realizaci . Zastřešení touto technologií zcela nahrazuje zastřešení klasickými technologiemi (tesařsky vázané krovy a sbíjené vazníky ) a je ve všech parametrech efektivnější. Nabízíme zhotovení bezplatné cenové kalkulace. Střechy Prostějov, Olomouc - STŘEŠNÍ KONSTRUKCE s. Specialista na střechy z Olomouckého kraje provádí stavbu krovů pomocí dřevěných příhradových konstrukcí spojených styčníkovými plechy, které jsou účinnou a efektivní technologií výroby nosných střešních konstrukcí.


Horní a dolní pás příhradového vazníku. Vzhledem k přírodnímu materiálu je potřeba desky napojovat při větších délkách. Příhradový vazník se styčníkovou deskou gang nail je ideální variantou krovu pro haly, sklady, supermarkety, zemědělské stavby, bungalovy a rodinné domy bez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.