Výstavní stěny

Nabízíme ve formátech: 3x( 336x224cm), 4x(404x224m). Přenosná taška k systému zdarma Systém určený do interiéru. Tato reklamní hliníková výstavní stěna Harmonic je ideální volbou při různých marketingových akcích.


Jednoduché výstavní mřížové stěny jsou ideální řešení při nedostatku prostoru na stěnách. O co se jedná při prezentaci ?

V první řadě o to být viděn. S velikostí prezentace se zvyšuje také potěšení z úspěchu. Přenosné, tvarovatelné výstavní stěny pro bezchybnou prezentaci. Připravíme návrh i realizaci výstavních stěn dle vašich požadavků!


Přidat toto zboží do oblíbených. Prezentační stěny - luxusní prezentace vaší firmy nebo produktu. Reklamní POP UP stěny nabízíme za ceny, kterým nebudete věřit!


AReklama pro organizátory akcí.

Vašich produktů, fotografií a reklamní komunikace. Lehká a skladná konstrukce těchto systémů Vám zajistí snadný převoz, rychlé rozložení a jednoduché složení. Námi nabízené systémy jsou dodávány v jedné transportní tašce s ramením pásem. Luxusní prezentaci umožňují naše vysoce kvalitní stěny Pop Up.


Předností tohoto systému je jeho design, snadná manipulace, lehkost, skladnost. Na výrobu bylo použito těch nejkvalitnějších materiálů jako je eloxovaný hliník, nylon, mylar. Můžete si vybrat z různých rozměrů a variací.


Z jedné stěny lze vytvořit nepřeberné množství variant. Dodatečné přidání stolků či držáku na . Vyšší kvalita této výstavní stěny zaručuje letou záruku na systém. Zajímavých akcentů je možno dosáhnout pomocí výstavních stěn, které jsou mimořádně vhodné pro splnění individuálních požadavků. Stěnové moduly vysoké kvality se hodí pro všestranné použití.


Díky flexibilitě a jednoduchému zacházení lze rychle a kreativně realizovat sestavy a podle . Zajistíme kompletní služby v oblasti propagace Vaší firmy a Vašich výrobků. Výstavní a prezentační systémy. Pod vlajkovinou se skrývá teleskopická konstrukce,která dokonale vypne Váš motiv. Dostupnost: Dostupnost .

CUBE Line je řada expozičních stěn vysoké kvality. Najdete zde výstavní stěny určené pro použití v interiéru, a také ty, které budou určeny pro vytváření výstav v exteriéru. Mají formu méně či více rozměrných hliníkových rámů. Dají se použít jednotlivě – samostatně, ale mohou také být spolu kombinovány do sestav a tvořit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.