Nadoba na vodu s kohoutkem

Skleněná nádoba s kohoutkem 15x22x25cm Provedení: B. Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která má dole kohoutek, takže vám odpadne nepraktické nahýbání těž. Orion skleněný zásobník na nápoje s kohoutkem 4l. Stylově tvarovaná skleněná nádoba s plechovým víkem na závit je skvělým pomocníkem při servírování domácí ovocné šťávy či limonády z čerstvého ovoce, které děti milují.


Dospělí ji využijí nejen za hor.

Orion Skleněný zásobník na vodu s kohoutkem Apple l. Užijte si oslavu či horké letní dny. Dodáváme IBC kontejnery, plastové a plechové sudy a kanystry, stacionární nádrže, plastové paletové boxy, přepravky IBC kontejnery, nádoby na zdravotn. Hledáte kanystr na vodu s kohoutkem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Není vhodný jen na vodu , ale díky širokému plnícímu otvoru do něj můžete připravit nápoje s kousky ovoce, zeleniny či bylinkami (např. mátou), navíc po přidání ledových kostek vydrží Váš nápoj krásně vychlazený. Velkou předností je kohoutek díky kterému si pohodlně.


Sudy na dešťovou vodu : do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží.

Nádoba na dešťovou vodu 2l, granit. V e-shopu HORNBACH nabízíme: plastové sudy na dešťovou vodu s víkem i bez víka, sudy na dešťovou vodu s kohoutem i bez a barely na vodu. Na zahrádce mnohdy nemáme k dispozici umyvadlo.


Tento problém však vyřeší. Nabízíme sudy a barely na vaší zahradu za výhodné ceny s dodáním do hodin. To vše z pohodlí vašeho domova. Dekorativní nádoba na vodu o objemu 3litrů.


Naše plastové nádoby můžete využít na pitnou či dešťovou vodu , ale i chemikálie. Konečně přicházejí teplé měsíce, co to znamená? Více času venku, především na zahrádce! Ať už si na zahradu jdete vyčistit hlavu tím, že. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody , kolik chcete.


Vhodné i jako praktická . Nádrž na dešťovou vodu CANYON 310l s kohoutkem. AKCE : DOPRAVA nádrže po ČR ČESKOU POŠTOU ZDARMA ! Doprava nebude účtována.

Díky svému tvaru při svém objemu zabírá minimum místa a je . Plastová nádrž na vodu o objemu 3lit. Klikni pro zobrazení většího obrázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.