Elektrický pilník na nohy

Brusky a elektrické pilníky na paty SCHOLL ETA BEURER Sencor a další. Elektrické manikúry a pedikúry. Speciálně navržen pro rychlé, pohodlné a bezbolestné odstraňování nežádoucí drsné, ztvrdlé, zrohovatělé, suché a odumřelé kůže na nohách i rukách. Vaše pokožka bude nejen krásná na pohle ale i měkká a sametově hebká na dotek. Scholl elektrický pilník na nohy už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Scholl Velvet Smooth Velvet Smooth elektrický pilník na chodidla. SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Brusky na paty, elektrický pilník na paty, brusky na manikúru a masážní přístroje od německé společnosti PETER BAUSCH KG. Brusky na pedikúru, brusky na nehty jsou dodávány v kompletních sadách v kufříku s podrobným návodem. Bruska díky rychle rotující hlavě účinně a bezpečně odstraňuje nežádoucí tvrdou a odumřelou kůži na patách.


Vaše chodidla tak zanechává hladká a hebká na . Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Rotační elektronický odstraňovač ztvrdlé kůže s mořskými minerály pro suchou pokožku. Zanechává vaše chodidla hladká a hebká na dotek už po prvním použití.

Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Oproti klasickému použití manikúrních nůžek a kovových škrabek, je použití pilníku Rollo jemnější, rychlejší a taky bezpečnější. Společnost Scholl vytvořila elektrický pilník Velvet Smooth WetDry, se kterým budou vaše nohy hedvábně hladké během chvilky a bez sebemenší námahy. Vyberte si jednu ze dvou rychlostí a nenechte se omezovat blízkostí elektrické zásuvky. Přístroj funguje bezdrátově, v balení naleznete dobíjecí stanici i kabel, takže . Specialisté na drogerii a kosmetiku.


Doručení až domů nebo osobní odběr. Brúsky a elektrické pilníky na päty SCHOLL ETA BEURER Sencor a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Provedení výrobku: růžová barva. Dobíjecí bezdrátový elektrický pilník WETDRY jak na suchou, tak mokrou pedikůru. Lze ho bezpečně používat i pod tekoucí . Jemná péče mořských minerálů. Snad každá žena se chce cítit krásná, sebevědomá a přitažlivá. K takovému pocitu snadno přispějí i jemná, opečovávaná chodila, která nyní může mít naprosto každá z vás!


Velvet Smoothᵀᴹ odstraní tvrdou kůži za pár minut a vaše chodidla budou vypadat tak krásně, že je budete chtít hned předvést. Používání je velmi jednoduché. Jemnými krouživými pohyby přejíždějte pilníkem po ztvrdlé kůži a uvidíte, jak stará . Váleček je omyvatelný a opětovně použitelný.

V případě potřeby lze vyměnit za náhradní. Výrobek je připraven k okamžitému použití (součástí balení jsou baterie AA).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.