Kompresorové autochladničky

V našem obchodě nabízíme autochladničky termoelektrické, autochladničky kompresorové a plynové chladničky tzv. Do skupiny HOBBY jsme zařadili . Přenosné i vestavné chladničky Indel B používají kvalitní kompresory značky Secop (dříve Danfoss) a většina z nich funguje jak na 12V, tak 24V. Nabízejí skvělý poměr ceny a výkonu.


Hodí se do menších i větších obytňáků, na expedice, ale i do karavanů a lodí.

Ostatně, proto je tu máme. Většinu typů lze provozvat jak na V, tak V. Ovládání je digitální intuitivní pomocí membrá. Interier je osvětlen LED diodami. Samozřejmostí je třístupňoá podpěťová ochrana . Velký výběr, výborné ceny a slevy. Jsou velmi účinné, rychlé v nachlazení, a mají nejnižší odběr proudu.


Cenově jsou však kompresorové autochladničky nejdražší.

Autodoplnky pre interiér a exteriér auta, autoelektro, tuning, nosiče bicyklov, magnetické nosiče, leštičky, plachty na autá. Indel B je světovým lídrem ve výrobě zásuvných autochladniček pro nákladní automobily a přenosných kompresorových chladniček. Stabilizovaný síťový zdroj 18V 5A. I letos, stejně jako každý rok jsme vyslali vybraného zástupce firmy na dovolenou do Jugoslávie zjistit, zda se tam něco nezměnilo? To, čemu my říkáme makadam tam stále vydávají za písek a lákají na to důvěřivé turisty.


Alespoň jsme si opět ověřili, . Proč si pořídit kompresorovou autochladničku ? Z toho plyne i mnohonásobně . Tato chladnička do auta vám. Kompresorové lednice jiných výrobců nemusí s tímto zdrojem fungovat! V budoucnu pro vás chystáme také srovnání pasivních a kompresorových autochladniček. Při výběru jsme postupovali stejně jako by jednal běžný informovaný . Vstup 230V, výstup 24V 5A. Tímto zdrojem lze napájet spotřebiče na 24V do 120W.


Velmi nízká vlastní spotřeba zdroje, pouze ca 5W. Vnitřní prostor je osvětlen a umožní uložit 5l i 2l PET lahve nastojato a ještě zbyde dostatek místa i .

Firma Vysílačky Milín se zabývá prodejem, servisem a montáží radiostanic, GSM, audia i videa, se specializací na silniční vozidla. Autochladnička je příjemný doplněk každého automobilu. Chladící box jídlu uchová chuť.


V létě navíc autolednice pomáhá osvěžení, pitný režim je důležitý, stejně jako osvěžující teplota nápojů. Kvalitní autolednička za dobrou cenu není sen. Ledničky termoelektrické, absorpční a kompresorové.


Zvolili jsme proto zástupce zbylých dvou kategorií, tedy termoelektrické a kompresorové modely. Některé požadavky však mohou být velmi specifické a náročné, zvláště pokud jde o podmínky, ve kterých má kompresorová autochladnička pracovat. Firma Dalix v tomto segmentu nabízí již dnes legendární autolednice Engel japonské firmy Sawafuji Electric Co. TB31A, TB41A, TB51A ver.


Zatímco většina výrobců mobilních . Technologie a vlastnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.