Restaurační pokladní systém

Hotelový software a hotelové systémy. Software pro restaurace, pokladní systémy a registrační pokladny. Online rezervační systémy pro snadný provoz hotelu a restaurace. Conto: pokladní systém pro restaurace.


Moderní, vysoce modulární a konfigurovatelný software pro prodejní místa.

Svými možnostmi umožňuje použití jak v malém bistru, tak ve velmi náročném hotelovém provozu. Je postaven na robustní a moderní databázi. SQL, sdílení informací a propojení na další software lze s . Pokladní systémy FUSION (EET) - restaurační , hotelový a jídelní pokladní systém.


Spojením našich aplikací v jeden komplexní program získáte výjimečný restaurační systém s mnoha nadstandardními funkcemi. Po jeho úspěšné implementaci a zavedení do gastronomického provozu . Gastro systemy - moderní pokladní systémy pro restaurace, který efektivně řeší zákonnou povinnost o EET, komplexní řešení pro prodej a skladovou evidenci. Zabýváme se tvorbou a prodejem software pro hotely, restaurace, penziony a ubytovny.

Software s desetiletou tradicí je neustále zdokonalován ve spolupráci s našimi uživateli – majiteli ubytovacích a restauračních zařízení. Standardní restaurační POS systém dokáže tisknout účtenky, objednávky do kuchyně nebo na bar, přijímat kreditní a jiné platební karty a generovat přehledy. Pokročilejší pokladní systémy dokáží vést například také skladové hospodářství inventury. Mohou být spravovány přímo z podniku, prostřednictvím vzdálené správy . Dodavatel profesionálních systémů pro velkoobcho maloobchod a restaurace, návrh a realizace systémů na míru dle požadavků zákazníka.


Chcete mít pod kontrolou řízení zásob a získat kompletní přehled o svém zboží a prodejích? Máme ideální řešení – pokladní systémy. Nenabízíme jen software, ať už pro obcho řetězce prodejen či restaurace, ale také přes dvacet let zkušeností a znalostí v této oblasti.


Informační a pokladní systémy na míru pro řízení . Zařízení ideální pro velké provozy. Lupanet je systém, který nabízí základní produkty – pokladní systém , skladový i stravovací systém. Pokladní modul POS NET je moderní pokladna nové generace, která je lehce propojitelná s recepčním systémem Previo. Koncepce modulu je postavená tak, . Napojení na tiskárny objednávek nápojů, jídel a účtů je . Nabízíme Vám profesionální a praxí ověřený pokladní systém , který pomáhá efektivně řídit gastronomický podnik.


POS TiGo SEP stolní flexibilní držák.

Připraveno pro elektronickou evidenci tržeb (EET), kompletní softwarová podpora v ČR. Společnost AWIS Holding a. Jsme specialista ve vývoji softwaru pro veškeré druhy obchodů a živnostníků. Restaurační pokladny Serd do každé restaurace.


Přejděte v klidu na EET. Dotykové pokladny, pokladní systémy a registrační pokladny,váhy. Vyvíjíme pokladní systémy , stravovací systémy na míru pro menší a středně velké provozy či obchodní řetězce.


Orientace na vývoj vlastního programového řešení určeného pro obchodní provozy a restaurační zařízení záhy určila směr, kterým se firma vydala. Pokladní restaurační software, pokladna Harsys je ideálním řešením pro řízení a kontrolu Vaší restaurace. Uživatelům restauračního software – pokladny Harsys je dní v týdnu k dispozici linka technické podpory.


Pokladna s kompaktní POS platformou zaměřená na restaurace a bary s s barevným LCD dotykovým displejem, evidence stolů, pokojů, evidence zákazníků, porty RS 23 ethernet, sdílení pokladen a tiskáren v síti, velké množství restauračních funkcí, možnost bezdrátového objednávkového systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.