Sanitář praha

Jednoduchá odpověď přes Indeed. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Pomocná síla ve zdravotnictví se zdravotním vzděláním. INSTITUT KLINICKÉ A EXPERIMENTÁLNÍ MEDICINY.


Městská nemocnice následné péče.

Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání. Volná pracovní místa sanitář. V databázi máme nabídek práce a zaměstnání, které můžete filtrovat podle okresu. V rámci celoživotního vzdělávání nabízíme zájemcům řadu kvalifikačních a rekvalifikačních kurzů. Akreditované kurzy SZŠ Ruská.


Pro více informací se neváhejte obrátit na níže uvedené kontaktní osoby SZŠ. Vybírejte z tisíců nabídek práce.

Vzdělání: ZS mendelova - základni. Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno. Právě teď nabízíme celkem volná místa práce na pozici sanitář v praze (region praha ). Praha , okres Hlavní město Praha. Nemocnice získala opakovaně titul „ Nemocnice roku očima pacientů“.


Sanitář na centrální operační sály pro dospělé. Kvalifikační kurz k získání . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Třísměnný provoz, úvazek:. Volných pracovních míst: 2. Poznámka: ukončený akreditovaný kurz sanitář , náborový příspěvek při HPP.


Informace: Milada Appeltová . Pracoviště: Interna co, spol. Aktualizováno před měsícem. Prahy přijme na lůžkové oddělení sanitářku a sanitáře. Hygienická stanice hlavního města Prahy se .

Kč, měsíční odměna až 3. Požadujeme sanitářský kurs. Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako ošetřovatel. Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního platu, cizího jazyka či požadovaného vzdělání v nabídkách zaměstnavatelů, úřadů práce a personálních agentur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.