Dtd desky cena

Dostupnost: do 3-dnů u vás. OSB desky (dřevoštěpkové desky ). Desky jsou určeny pro suché prostředí a jsou. LTD Amber Urban Oak K0PW Kód Kili: AA K006. Nejsou vodě odolné, mají. Všechny dřevotřískové desky odpovídají hodnotám podle EN 3a .

Vlastnosti: desky pro interiérové vybavení, použití v suchém prostředí,vysoká stabilita, hladký povrch, snadné opracování, vhodné pro laminování, dýhování a kašírování Oblast použití: výroba interiérů a nábytku. Laminované dřevotřískové desky jsou tradiční velkoplošné desky na bázi dřeva povrchově upravené impregnovaným dekorativním papírem. Desky se používají pro výrobu nábytku, obkladů stěn a stropů, na police, ve výstavnictví, divadelnictví, k dekoracím, na výrobu laťovek a dále k laminování, dýhování a kašírování povrchu, oboustranně.


Dodávají se s rovnou hranou nebo s drážkou. Dýhované dřevotřískové desky. Vzhled dýhovaných desek vytváří použitá dekorační dýha, která je nalisována na nosný materiál. Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji.


Není možné zaslat přepravní firmou.

DTD dyhované DDL Humpolec. Dřevotříska surová 4PD 22mm. Cena bez DPH Cena s DPH Jedn. Nazakázku jsme schopni dodat i nestandartní dřeviny a tloušťky.


V nábytkářství se na dřevotřísku lepí dýha, což je tenký plát dřeva,“ vysvětluje Kateřina Růžičková z firmy Sýkora. Dřevotřískové desky jsou nejlevnějším druhem aglomerovaných materiálů a jsou výrazně levnější než překližky nebo laťovky. Hodnocení: Doprava: (Detailní info o dopravě), Odběrné místa: Praha a Karlovy Vary. Při dopravě zdarma musí být zboží od výrobce.


Velikost balení: 7m2. Desky vyrobené ze 1 dřevní hmoty, pojené syntetickými lepidly, emisní třída E1. SUROVÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY. Povrch desek je broušený. Pro bližší informace ohledně dřevotřískových desek a jejich aktuální ceník nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám odpovíme!


Pokud ANO, rozsah poskytované služby, včetně dostupného sortimentu desek, naleznete ZDE. Ceník služby, který Vám umožňuje provést kalkulaci Vaší konkrétní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.