Městský úřad broumov

Jaroslav Bitnar, starosta (Volební strana Volba pro Broumov ), tel. Kamil Slezák, místostarosta (Volební strana Sdružení TOP 0 STAN, NK), tel. Václav Špůr, Právník města, tel.


Složka dokumentů: Výběrová a konkurzní řízení . Vedoucí odboru stavebního úřadu a územního plánování.

Referent obecního živnostenského úřadu. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a úřední hodiny Broumov - městský úřad , Broumov. Seznam živnostenských úřadů seřazený podle krajů se zaměřením na úřady se sídlem v Královéhradeckém kraji. Po kliknutí na jméno úřadu se vám zobrazí dostupné detailní informace, jako např. V následujících letech zde byla provozována spořitelna, městský úřad zde začal fungovat až v polovině třicátých let 20.


Městský úřad Broumov - Obecní . Stavební úřad , Planá, Sociální úsek: dávky SSP, kontaktní místo, Tachov. O územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů.

Tachov, Státní správa sociálního zabezpečení, Tachov. Dopravní inspektorát Broumov. Karel Zeman – vedoucí, technik i SME. Radka Posulyová – registr.


Letiště: mezinárodní: Copernicus km vyhledat . ID datové schránky: xfhn52y. Spadá pod: Finanční úřad pro Královéhradecký kraj . Hlavní výkres návrhu ÚP. Broumov (dále i „MěÚ Broumov”), jako věcně a místně příslušný vodoprávní úřad obdržel dne 10.


Kontaktní pracoviště Broumov. Oprávněná úřední osoba : IngDaniel Kubalík. Opatření obecné povahy: Přechodná úprava provozu na silnicích II.


Město Broumov je více než sedm století správním, hospodářským a kulturním střediskem Broumovské kotliny. Největším turistickým lákadlem je komplex . Kde vyřídit řidičský průkaz když bydlím v lokalitě Broumov? Obec Hejtmánkovice se nachází v okrese Nácho kraj Královéhradecký.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.