Sáček na svačinu

I obal na svačinu může být pěkný a stylový, kromě toho, že je užitečný. Můžete si vybrat z několika designů různých barev a vzorů a tato nabídka se bude rozrůstat. Rádi se i pokusíme vyhovět Vašim představám, jak byste si svačinový sáček pro své blízké představovali, pokud si nevyberete z naší nabídky. Box na svačinu Disney víla Zvonilka Box na svačinu Disney víla Zvonilka, plastový box na uschování jídla do školy nebo na volný čas.


ROZMĚRY: výška 6cm, šířka 17cm, hloubka 11cm. Už žádné nefunkční plastové nevzhledné krabičky na jídlo s sebou!

Je tu revoluce od značky Compleat! Chleba zabalený v ubrousku už je (díky bohu) minulostí. Igelitový sáček je sice fajn možnost, ale ne příliš ekologická. Tuto taštičku na jídlo můžete používat znovu a znovu. Navíc je vyrobena z ekologického silikonu.


V Evropě i ČR za poslední léta neméně dramaticky ubývá řady druhů ptáků. Souvislost mezi těmito neveselými trendy se přímo nabízí, protože hmyz představuje pro značnou část ptáků hlavní zdroj potravy. Přesto pro většinu ornitologů v .

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Akční nabídky na téma sáček na svačinu najdete na Skrz. Hnědý papírový svačinový sáček tak, jak ho znáte ze všech amerických filmů.


Tahle stylová klasika, ve které si můžete vzít svůj oběd buď do práce, nebo do školy, je vylepšená o to, že se dá opakovaně používat a je tepelně izolována. Je ideální společník na piknik, pokud potřebujete udržet jídlo teplé nebo studené. Znovu použitelné ekologické a stylové tašky na jídlo.


Keep Leaf Obal a ubrousek na suchý zip Bloom. Sáček na svačinu - Sáček z certifikované látky s PUL zátěrem. Vnitřní strana omyvatelná, voděodolná z laminované bavlny. Ekologický sáček na svačinu - Kapsa na svačinu.


MÁME SKLADEM Cool, praktický sáček na svačinu s motivem pandy, který si děti zamilují. Oboustranný, v krémové barvě, s roztomilýma ušima. Tenhle sáček se skvěle hodí na svačiny, ovoce, zeleninu a taky skvěle padne jako obal na naši kuchařku.


Horní okraj lze utáhnout pomocí keprové stuhy. Na přední straně je našitý malý kožený label s logem Manželé v kuchyni. Univerzální, pevný obal, který využijete při cestování i při sportu.


Vejde se do něj oblečení, boty, sportovní vybavení….

To, co je třeba bezpečně přenést jinam. Sáček se uzavírá rolováním horní části po pásku suchého zipu, je voděodolný, dobře se čistí. Materiál: pevné polyesterové vlákno nebo mikrovlákno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.