Automatický kotel florian

Automatické kotle se zásobníkem na kotlíkovou dotaci. Kombinovaný kotel na uhlí a pelety Orlík splňuje požadavky kotlíkové dotace a je certifikovaný v 5. Florian IGNIS který jsem mohl vidět na výstavišti v Litoměřicích, nejen z důvodu možného spalování jak v automatickém procesu tak v procesu ručního spalování ale svou robustností, kdy síla kotlového plechu je 6mm. Dále se milíbí že má otočný retortový hořák který je po obvodu . Jako jediné se vejdou do starých kotelen.


To také díky tomu, že mají komínový výstup nahoru a šíře kotle je od 15m.

Unikátní jsou také tím, že mají kotlové tělesa pro automatický provoz a pro ruční přikládání. Tím jsou zajímavé především pro majitele . AUTOMATICKÉ KOTLE NA UHLÍ. Přinášíme vám nabídku automatických kotlů polského výrobce nejen na uhlí ale i pelety od společnosti FLORIAN. Tyto kotle mají výhodu automatického provozu s možností ruční podávky paliva.


Při automatickém provozu lze kotel ovládat prostorovým termostatem, který nám zaručí . Potřebujete kotel , který se vám vejde do kotelny? A ještě aby byl vysoce účinný, úsporný a bezpečný ?

Všechny tyto podmínky splňuje nejmenší kotel na trhu Florian Ignis. Díky možnosti spalování kusového dřeva, uhlí a pelet je velmi hospodárný. Zdravím, pořídil jsem si automatický kotel na tuhá paliva, přesněji na pelety a chci se zeptat, jaké metody používáte pro optimalizaci spotřeby pelet?


Prodáváme kotle Florian ,ZÁRUKA let,plech 6mm, otočný retortový hořák, spalovací komory, včetně pro KUSOVÉ DŘEVO, ekvitermní regulace,servis včetně . KUSOVÉ DRĚVO1) let ZARUKA2) plech 6mm3) nejmenší aut. ZDARMA po celé ČR 8) unikátní. Tato nabídka od prodejce eFLORIAN byla archivována dne 19. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!


Datum schválení výrobku, 19. Vítejte na Inspireli, první světové síti pro architekty, designéry a fanoušky bydlení. V nouzovém provozu lze spalovat i dřevěná polena.


Vhodný pro bytové domy a penziony. Návratnost investice do let. Možnost řízení na dálku. Ekvitermní regulace (snížení spotřeby o ) Nízká prašnost cena od 62. Kotel je vhodný pro uživatele , kteří.


TranslateShow original text.

NEJMENŠÍ automatický kotel na trhu. Obsahuje samostatný kotel na polena. Plech 6mm- ZÁRUKA let, ekvitermní regulace a otočný retortový hořák v ceně 62. Teplice, Czech republic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.