Montážní návod topdek

Parotěsnicí vrstva ze samolepicího asfaltového pásu. Průvodce systémem TOPDEK. V průvodci najdete podrobnosti o výhodách systému, úspoře energie a nákladů na vytápění, informace o používaných materiálech a doplňcích a nejčastější otázky a odpovědi.


Systém je určený pro novostavby i pro rekonstrukce. Asfaltové pásy – montážní návod.

Desky se kladou na sraz, obvykle delší . To přináší významné technické výhody, zejména vysokou spolehlivost, funkčnost a trvanlivost střešního pláště a nosné konstrukce. Díky souvislé tepelněizolační vrstvě umístěné na . Hydroizolační PVC fólie (v návrhu DEKPLAN 76), mm. Bednění z OSB desek, mm. Nosná konstrukce střechy, 1mm.


Původní vrstva fólie lehkého typu,. KUTNAR – Šikmé střechy, Skladby a detaily.

Informace obdržíte také u pracovníků Atelieru. DEK na pobočkách společnosti DEKTRADE. Technické parametry použitých materiálů v systému . Upozornění: Povrch z PE fólie v chladném a vlhkém počasí bývá kluzký a hrozí nebezpečí uklouznutí!


Zásady navrhování hydroizolace jsou popsány v příručce ŠIKMÉ STŘECHY – TOPDEK. Střecha je stavební konstrukce, která ve většině případů ohraničuje objekt nad posledním nadzemním podlažím (shora), výjimečně z boku. Střecha chrání objekt před vnějšími vlivy (déšť, vítr, sníh, sluneční záření, atd.).


Střecha sestává z nosné střešní konstrukce, jednoho nebo několika střešních . Stáhnout publikaci ve formátu pdf. Návod k montáži kopulových světlíků DEKLIGHT ACG Návod k montáži kování pro . Tato publikace je určena především realizačním firmám. Montážní návod na montáž plechové krytiny jsem studoval.


Jun Nasledovala montáž okrasných krokiev – námetkov, ktoré boli vzhľadom na väčšiu hrúbku tepelnej izolácie podložené. Návrh a realizácia šikmej strechy TOPDEK 3. Na zabránenie zosuvu tepelnej izolácie bola v súlade s projekčným návrhom realizovaná montáž oporných prvkov. Apr Modely střechy s nadkrokevním systém tepelné izolace Topdek : vlevo skladba DEKROOF 11-b, vpravo skladba s podhledem DEKROOF 11-a (zdroj: dektrade. cz) Mezi nevýhody patří obvykle složitější realizace oproti jednoplášťovým skladbám, systémové tepelné mosty u konstrukcí se zabudovanými .

Systém zateplení šikmých střech TOPDEK s tepelnou izolací DEKPIR TOP 0respektuje všechny výše uvedené zásady. Požadované povětrností podmínky pro montáž hydroizolační vrstvy z asfaltových pásů. Modifikované asfaltové pásy DEKTRADE jsou . Třívrstvá folie složená z PE mřížky laminované z obou stran polyetylenovou folií, plošná hmotnost 110. DEKFOL N 1STANDARD slepená.


Publikace a detaily lze nalézt na . Oct Střechu jsme dělali od 5. Nejdříve jsme nakoupili palubky a začali je natírat. Konstrukce rodinných domů DEKHOME C je tvořena zdivem z dutinových keramických cihel. Obvodové i vnitřní svislé konstrukce tvoří jednovrstvé oboustranně omítnuté zdivo. Stropní konstrukce tvoří cihelné vložky a keramobetonové stropní nosníky vyztužené svařovanou prostorovou výztuží.


Toto konstrukční řešení má u . NÁVOD K POUŽITÍ kolektiv pracovníků ATELIERU DEK. Návod na provedádění zátopové zkoušky plochých střech není řešen legislativně. Společnost Dekprojekt díky zkušenostem z praxe vytvořila metodický postup pro tyto účely. Podrobnosti jsou uvedeny např.


Je nutné separovat fólii z měkčeného PVC od polystyrenu ? Kontrola bude provedena také u hydroizolační vrstvy ve skladbě střechy. SN, technických předpisů, odborné literatury, software,. Použití pásu TOPDEK AL BARRIER je vhodné zejména v případě. Vruty TOPDEK ASSY ocelové vruty do dřeva s integrovanou podložkou a se speciální protikorozní ochranou. TOPDEK okenní dílec montážní a tepelněizolační rám s příslušenstvím pro osazení střešního okna do skladby TOPDEK.


Ve skladbách střech TOPDEK je tepelná . TOPDEK 0PIR, které tvoří polyisokyanurátová pěna (PIR) vypěněná mezi dvě vrstvy sendvičové fólie ( papírová vložka s oboustranným hliníkovým potahem). Slouží k osazení střešních oken do skladby střechy. Zajišťuje tepelnou izolaci ostění střešního okna, umožňuje napojení parotěsnicí a vzduchotěsnicí vrstvy střechy na rám střešního okna a také vytváří pevný podklad pro montáž finální . Pás TOPDEK AL BARRIER lze použít také v konstrukcích plochých střech. Systém TOPDEK představuje spolehlivé technické řešení šikmých střech. Technologie provádění hydroizolace z pásu TOPDEK AL BARRIER je podrobně popsána v příručce TOPDEK MONTÁŽNÍ NÁVOD.


Veškeré informace včetně kompletního technického poradenství poskytnou vyškolení pracovníci ATELIERU DEK – specializovaného střediska společnosti DEKTRADE a. Ty tvoří pevný podklad pro provedení dalších vrstev skladby střechy vikýře a stěny vikýře. Standardní skladby konstrukce vikýře. Parozábrana z asfaltového pásu (v návrhu TOPDEK AL BARRIER), mm. Tepelná izolace TOPDEK 0PIR, 1mm. Velká talířová hlava, systém AW – utahovací systém AW 40.


Frézka na zvětšení otvoru pro dřík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.