Mol věrnostní program

MOL zákaznický program Vás odmění za opakované cesty na čerpací stanice MOL. Vždy si od nás odvezete něco navíc a my budeme potěšeni, když se k nám budete vracet. Mar Horší je, když se nasbírané body za desítky natankovaných litrů benzinu či nafty dají využít jen na slevy z prořídlého katalogu, který obsahuje naprosté zbytečnosti. Případně lákavé odměny, na které vám při vaší běžné spotřebě vznikne nárok asi tak za let.


Do té doby totiž věrnostní program nejspíš . Váš vůz, mycí program a další odměny přímo na čerpací stanici.

Body lze uplatnit na označený sortiment na čerpací stanici. Na konci ledna bylo z celkového počtu 1žádostí v programu Zelené oázy vybráno projektů, mezi které bude letos opět rozdělena částka v celkové výši mil Kč. Finanční podpora společnosti MOL jde opět na revitalizaci školních parků, obnovu naučných stezek nebo sadů a vytvoření bylinkové zahrádky. Jan To, že Češi nebývale slyší na slova „zdarma“ a „sleva“, ostatně potvrzuje i Tomáš Pavlík ze společnosti Mol. Jsme pyšní na kvalitu svých paliv a vlastní distribuční síť.


This website is estimated worth of $ 8. As no active threats were reported recently by users, molprogram. Updated year months ago. Display Domain Stats or Pagerank .

Jul Hledáte místo, kde vás odmění za to, že vašeho plechového miláčka naplníte pohonnými hmotami? V tom případě určitě zamiřte na čerpací stanice Mol a Benzina, které mají zajímavý věrnostní program za tankování. Osvěžení i hodnotné odměny u čerpací stanice Mol. V Molu dobře ví, že řidiči na cestách . Dec Mol vám dá až body za litr paliva. Věrnostní program nechybí ani síti čerpacích stanic Mol.


Zákaznická karta je zdarma. Na kartu sbíráte body, které můžete proměnit za různý sortiment z čerpacích stanic nebo z e-shopu Mol. Například na kávu za Kč potřebujete získat bodů, na šunkovou bagetu za . Aug Na čerpacích stanicích MOL lze nově získat slevy při platbě kartami Maestro a MasterCard. Jedinou podmínkou je, aby karta byla registrovaná ve věrnostním programu MasterCard Priceless Specials. Prémiová mezinárodní značka MOL.


Lokální „sousedská“ značka PAP OIL. Zavedení efektivních programů podpory prodeje. Palivové karty MOL pro B2B zákazníky.


Cíl – Být volbou číslo jedna pro zákazníky, jak v . Ve třetím kole porazila 4:finalistu minulého ročníku a vedoucí tým druhé nejvyšší soutěže Opavu, které oplatila vyřazení v osmifinále z loňského října. Oct Členství vás nic nestojí, můžete využít slev a za zmínku určitě stojí, že si nemusíte schovávat účtenky, členovi věrnostního programu je v elektronické podobě archivují v obchodě. Plzeň na domácí scéně neprohrála od 23.

MOL mají speciální nabídky, kterých může „věrný“ zákazník využít, nebo nakoupit v e-shopu společnosti. May Objeví se tu i další cílové skupiny značky: skupina mladých děvčat, byznysmeni, táta s dcerou, či dělníci. Další komunikace pracuje s vizuály s rodiny a podporujeme prodej kávy, sendvičů, aditivovaných paliv a věrnostní program. Kromě kampaňové komunikace vznikl také claim značky MOL Zastavte se. May Na začátku letních prázdnin bude představen také věrnostní program pro motoristy.


V oblasti CSR hodlá značka podporovat sport, kulturu a ekologii. Nově otevírané čerpací stanice budou doprovázeny speciálními akcemi, v jejichž rámci budou k dispozici například hostesky a promotéři, kteří zákazníkům . Pro členy klubu je připraven bohatý věrnostní program se spoustou speciálních nabídek, odměn a výhod. Cílem našeho programu je odměnit stálé zákazníky našeho eshopu a poděkovat jim za jejich věrnost a vytvořit pro ně příjemné nákupní prostředí . Jun Navíc již na začátku prázdnin představí MOL také vlastní věrnostní program pro motoristy. Samozřejmostí je akceptace palivových karet, které díky svému propojení v rámci skupiny umožní zákazníkům čerpat výhody v zemích v Evropě.


V rámci slavnostního vstupu společnosti MOL na český trh budou . Jul Konkrétní plány však bude mít až po schválení transakce ze strany evropských antimonopolních úřadů. Více než 2tisíc řidičů přijde o výhody z věrnostního programu youeni. Aktuální věrnostní program Agipu nepřevezmeme. Přineseme vlastní program, který naváže na současné pozitivní zkušenosti a . Jan Maďarská ropná a plynárenská společnost MOL v Budapešti spustila službu sdílení aut.


Rozšiřuje tak svůj tradiční byznys o nový obor sdílené mobility, informovala agentura Reuters. MOL , který je v Česku druhým největším provozovatelem čerpacích stanic po Benzině, ve čtvrtek spustil sdílení aut v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.