Vtipné hlášky na wc

Nápisy na zdech popřípadě dveří WC je určitá forma komunikace návštěvníků daného zařízení. Nápisy se většinou jen zřídka kdy vyskytují v domácích WC , velice hojně jsou však k nalezení na WC veřejných, přičemž největší popularitu . Potřebuju poradit s vtipným a neurážlivým nápisem na WC. Pretože aj hlupáci musia chodiť na záchod. MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤVIAC OD AUTORA.


KDO SE V TATO MÍSTA BÉŘE, NECHŤ ZA SEBOU ZAVŘE DVEŘE, I V PŘÍPADĚ BŘICHABOLU, PRKÉNKO SE SKLOPÍ DOLŮ!

Klasickým panáčkům a panenkám už odzvonilo, originalitu dnešní doby můžeme vidět už i na toaletách. A že jsou tyto znaky vážně povedené a některé z nich si opravdu neberou servítky. Pozorně si prohlédněte galerii a posuďte sami, jestli byste nenavštívili onu místnost hned raději s takovýmto vtipným označením.


Neházejte vložky z oken, dusí se nám kachny. Rekreační oblast na Máchově jezeře. Neříkejte mně, že ty vaše žížalečky nejste schopni udržet na uzdě!


Pisoár probijí, močte přerušovaně. Každý člověk musí navštěvovat WC , ale ne všude jsou zajímavé cedule a hlášky , jako se tam nacházely v kempu.

Přidejte k němu krátký popis, o co se jedná, anebo svůj vtipný komentář. Nevieme prečo, ale za pár dní nám prišlo od vás viacero fotiek – odkazov z verejných záchodov. Všetky spája jedno, sú vtipné ! Od Miňa: Už som videl všelijaké nápisy na WC -kách, ale tento ma pobavil.


Znáte to všichni - zrovna jste někde v baru nebo divadle a potřebujete si odskočit. Hledání toalety je totiž jedna věc. Její označení pro pány a dámy věc druhá. A nutno dodat, že někdy je to věda, aby člověk poznal, zda na dotyčnou toaletu smí muži či ženy.


O tom vás přesvědčí i tyto kolekce WC oznáčení plné WC srandy. Jsme vtipní, chováme se divně, pijeme a denně překládáme komiksy a vtipné obrázky z celého světa. Jsme zábavní web plný toho nejvtipnějšího obsahu, který vás smíchem dostane na kolena. Mámo, táto průser tu je, záchod zase nesplachuje.


Jakpak já si poradím, kam se asi vykadím ? Na židli si vylezu, vykadím se do dřezu. S lejnem v dřezu nelze žít, musí se ňák rozložit. Vždyť jsem chemik, žádnej vůl, zkusím na to nejdřív sůl.


Nejde mi to mámo, táto, je tu pořád . Nejlepší nápisy z toalet: Začíná videopřenos, nejste v bance a opovažte si čistit zuby!

Prohlédnout znovu Zavřít galerii. Na vzkaz z pánských záchodů jsem narazil při první návštěvě toalety v novém zaměstnání. Cedule - toalety, wc , pisoár.


Teď už vím, že ten, kdo vzkaz napsal. Jasný důkaz, že se muží dokáží soustředit na dvě věci najednou. Demokracie je jen módní vlna.


Kdybyste si měli vybrat mezi manželstvím a milionem korun, co si koupíte jako první? Kouření zkracuje cigaretu. Daň z cigaret má lidi odradit od kouření, daň z alkoholu od . Nejvíce pobaví vtipné hlášky na adresu učitelů.


Podle včerejších reakcí na článek, který najdete zde, je vidět, že snad není člověka, jenž by si ze školních let neodnesl alespoň jednu legrační historku, hlášku , poznámku nebo vzpomínku. Na WC hází toaletním papírem, namočeným v neznámé kapalině. Moderní zábavná samolepicí dekorace pro označení dveří WC. Samolepky vyrábíme pouze z originál wall art folie.


Přenosová folie je součástí balení zdarma. Rozměr udává velikost nalepené samolepky dle ilustračního zobrazení na produktové fotografii. Pokud se chcete opravdu zasmát, podívejte se na hlášky , které jsou schopni výrobci dát na krabičky od cigaret, šampony, fén a další.


Stačí otevřít a budeš v obraze. Vtipné hlášky na krabičkách. Varování na záchodové WC štětce. Jedna anglická dáma chtěla před válkou strávit letní byt v Německu a tak napsala jednomu venkovskému učiteli.


V dopise se tázala na vše i na pohodlí. Také chtěla vědět, mají-li v tom domě, kde chtěla bydlet, WC. Učitel dobře neovládal angličtinu a neznal význam té zkratky. Zeptal se starosty, ale ten taky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.