Příprava proteinového nápoje

Pro Doktora Bubna je proteinový drink KetoDiet, jak sám říká, prostě ideální. Nasypu, zamíchám, nechám chvíli. Co je to proteinový prášek?


Proteinový prášek slouží k přípravě proteinového nápoje. Obvykle se smíchá s vodou nebo mlékem. Protein je využíván hlavně sportovci, kteří díky němu doplňují bílkoviny, udržují si a budují svou svalovou hmotu a dopřávají svým svalům ten nejlepší balzám pro regeneraci.

Před nedávnem jsme tu řešili potréninkovou stravu, dneska se podíváme na to, co jíst PŘED tréninkem nebo před intenzivnějším kondičním cvičením. Není to tak složité – těsně před cvičením, a to i velice intenzivním, není potřeba jíst vůbec nic. Stravujete-li se kvalitně každých cca 4-hodin, nepotřebujete . Je vhodnou náhradou za kupované proteinové nápoje. Tereza Rosová, Velké Meziříčí. Když se řekne „ proteinový nápoj “ nebo také „proteiňák“, leckdo se obrní předsudky a vybaví se mu obraz steroidy „nabušeného“ kulturisty.


Při objemové přípravě můžeme za nejvíce vhodné zdroje bílkovinných doplňků považovat syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát nebo jeho kombinace,“ dodává . Proteínové nápoje predstavujú veľmi jednoduché spôsoby, ako poskytnúť telu zvýšený príjem bielkovín, ktorý potrebuje. Proteín je dôležitý hlavne v období, keď pracujete na zväčšovaní svalov (pretože zložky proteínov budú prevedené do svalov), ale taktiež pri chudnutí, pretože pri zníženom príjme .

Poté přidávejte menší množství potravin, abyste mohli během přípravy ochutnávat. Hoďte je do mixéru, zapněte a ochutnávejte. Pokud vám chuť nesedne, přidávejte více složek podle chuti. Je to opravdu jednoduché.


Mnozí lidé jsou zvyklí míchat si dopředu proteinové nápoje či gainery, protože poté během dne nemají čas si odměřovat dávky prášku, nebo vůbec mají z různých důvodů ztížené podmínky při manipulaci s práškem a vodu a nechtějí na sebe poutat pozornost. Nápoj s vitamíny a minerálními látkami s vysokým obsahem bílkovin. Recepty na proteinové „GOOD“ koktejly a nápoje. Jahodovo-avokádový „ smoothie“ s datlemi a konopnými semínky. Vyberte si ze smetanových, exotických nebo ovocných chutí.


Na své si přijde každý mlsoun a hubnutí nebude nuda. Příprava nápoje je tak jednoduchá. Praktická dóza obsahuje porcí a pohodlně se vejde do vaší kuchyňské skříňky , abyste ji měli vždy po ruce. Součástí balení je šikovná odměrka, se kterou si nápoj hravě . Každá dóza obsahuje odměrku pro snadnou přípravu nápoje. Navíc si můžete vybrat z pestré škály příchutí, které jsou součástí balení.


Do balíčku vám přidáme jako dárek hned balení našich nejoblíbenějších proteinových kaší - ČOKOLÁDOVOU (porcí) a VANILKOVOU ( porcí) . Pokud nezvládáte trávení běžného mléka, zkuste své cereálie nebo proteinové nápoje zalévat sojovým mlékem. Musíte vědět: Když to přeženete s dobou přípravy , čistší kusy masa jako kýta a bedra budou vyprahlejší než Sahara, tak je berte zprudka a jenom na medium- rare. Návod na veganský proteinový nápoj.

V novém díle Magazínu zdravého a etického životního stylu najdete video z přípravy veganského proteinového nápoje , vhodného k doplnění energie ( nápoj obsahuje i ovoce) i bílkovin po tréninku. Na recept se můžete podívat zde. Kešu oříšky jsou velmi lahodné avšak dosti kontroverzní oříšky v rámci vitariánského stravování.


Mnozí vitariáni tyto oříšky odmítají, neboť jejich zpracování často neodpovídám požadavkům RAW s travy. I tak si však můžete koupit skutečně kvalitní kešu oříšky, jenž jsou zpracovány velice . Shred-X Rippedcore a proteinu na hubnutí Whey Plus Rippedcore. Protein užívejte 2x denně, a to především v období, kdy nemáte dostatek času na kvalitní běžnou stravu. Mezi jednotlivými porcemi by neměly vznikat časové prodlevy delší, než hodiny. Pro snadnější přípravu nápojů vám doporučuji používat ruční šejkr.


Vše na téma proteiny, PROTEINY, proteinové nápoje , proteinové doplňky. Přidáme vodu, kokosový nápoj , dávku proteinového nápoje a důkladně promícháme v šejkru. Mixujeme, dokud se tablety nerozpustí a necháme odstát cca 10 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.