Udržujte čistotu na wc

Nápisy, cedule, upozornění se staly svébytným, naprosto opomíjeným projevem naší kultury. Oč přívětivěji však sděluje totéž nápis na WC jedné místní firmy Vítejte u nás, posaďte se u nás, až zas povstanete, tak se podívejte, zda . Prosím vás poradte ako prinútiť zamestnancov aby si skontrolovali po sebe wc ,čo po sebe zanechali. Je to velmi chúlostivá téma a nevieme si s tým poradiť.


Nápisy na dverách zanechávajte po sebe wc čisté nepomáhajú. Chlapi jsou nekonečně ješitní.

Poslal Pan Petr Hrudka Před cca lety v kabince dělnického WC haly M( montáž Octavia), Škoda auto. Nastříkám Ti do vlasů, šampón z mého ocasu! Většinou jsou na dveřích umístěny cedule „ udržujte čistotu ! Při každém vstupu na onu místnost jsem se zasmála a říkala si, že tohle musím vyfotit.


Bylo zajímavé, že tyto cedule, se nacházely . Nápisy se většinou jen zřídka kdy vyskytují v domácích WC , velice hojně jsou však k nalezení na WC veřejných, přičemž největší popularitu . WC bývá v bytě nejmenší místností, ovšem patří v domácnosti mezi místa, která jsou nejnáročnější na udržování čistoty. Více než kde jinde se zde vyplatí dodržovat při uklízení správný systém a pečlivost a soustavnost.

Nicméně je to činnost, která udržuje záchod čistý. Každý z nás nesnáší úklid toalety. Pro vaše zdraví je to nesmírně důležité.


Co je na tom ve skutečnosti ještě lepší? Můžete si vytvořit vlastní WC čistič, který bude eliminovat všechny mikrobiální původce a bakterie. Poskytne tak vaší toaletě i nádhernou vůni. Výrobca: Stav: Do hodín. DPH: € s DPH: €. Prosím prihláste sa, ak chcete zadať vašu cenovú ponuku.


Varianty značení: Označení: WC – s bezbariérovým přístupem. Příklady použití tabulky: - toalety, nejlépe na dveřích v kabince. Nápis: udržuj pořádek a čistotu. Na dveře nebo na viditelném místě při vstupu. Nevieme prečo, ale za pár dní nám prišlo od vás viacero fotiek – odkazov z verejných záchodov.


Všetky spája jedno, sú vtipné! Od Miňa: Už som videl všelijaké nápisy na WC -kách, ale tento ma pobavil. Neber to osobně, ale vážně bych chtěla mít podobný problém, jako řešit ve dvě ráno hygienu veřejných WC :lol: Jinak teda, za mého bujarého života jsem sem tam vlezla i na pánské WC (třeba na diskotéce) a jako fakt sto a jedna.


Stačí je jen správně nanést, nechat působit a vyčistit.

Hlavní je, abyste toaletu čistili pravidelně. Hygienické zariadenia majú samostatné vetranie a umývateľné podlahy a steny. V kúpelni sa nachádza sprcha s tečúcou teplou a studenou vodou, skrinka na toaletné potreby, splachovacie WC. WC gel Duck Fresh Discs limetka dokonale vyčistí Vaší toaletu a velmi spolehlivě ji ochrání před vodním kamenem. Udržujte čistotu – za mimoriadne znečistenie.


Na stěně mísy zůstane gelový disk, který uvolňuje svěží a výraznou vůni. Pevně nasaďte víčko zpět a uložte pro další použití. Jedna celá náplň obsahuje gelových disků a vydrží až týdnů. Pokud dojde ke kontaktu s očima, vypláchněte je velkým množstvím vody a vyhledejte . Stravu a dietu Vám určuje ošetřující lékař. Je ve Vašem zájmu, abyste dodržovali dietní doporučení a nenarušovali průběh léčení, neboť strava je součástí léčby.


Pacienti mají zakázáno přinášet a požívat v nemocnici . Technická doporučení pro předcházení požárů a výbuchů. Dodržujte platné právní předpisy v oblasti prevence pracovních rizik. Skladujte nádoby hermeticky uzavřené. Kontrolujte uniklé látky a odpa bezpečně je likvidujte (viz bod 6).


Zabraňte úniku výrobku z nádoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.