Hotelové rezervační systémy

Mevris je on-line recepční a rezervační systém pro malé a střední hotely, pensiony, aparatmány, chaty a chalupy, atd. Nabízíme Vám uživatelsky přívětivý a moderní rezervační systém , který Vás však překvapí svou flexibilitou, přehledností, jednoduchostí i rozsáhlými možnostmi nastavení. Nabízí přehlednou správu rezervací a umožňuje tisk dokumentů jako jsou faktury, ubytovací kniha hostů, statistické reporty, . Přestože stále více lidí upřednostňuje rezervaci online, stále internetové rezervační systémy zaznamenávají velké procento lidí, kteří svou online rezervaci nedokončí.


Stejně tak my v hotelu slyšíme často od klientů tvrzení, že mu nejde udělat rezervace na našich webových stránkách.

Spolupráce firem Availpro a Ofereta Availpro a Ofereta Vám tímto oznamují navázání strategického partnerství pro ještě větší spokojenost svých klientů. Cílem každého hotelu jsou spokojení a věrní hosté. Unikátní nová technologie Oferety dává hotelům možnost posunout komunikaci se zákazníkem o krok dál.


To umožňuje sdílet důležitá data a spolupracovat bez problémů tak, abychom maximalizovali vaši hotelovou expozici a řídili konverzi odstraněním překážek pro dokončení rezervace. Aby byl rezervační systém přínosný, schopnost silné a konzistentní konverze od návštěvníků stránek po dokončenou rezervaci je velmi. HORES jednoduše organizuje příjezdy, odjezdy, house-keeping , online rezervace a spoustu dalšího ve Vašem hotelu.


Rezervační systém pro hotely a penziony - Recepční rezervační systém - Softwarový portál obsahující nejrozsáhlejší katalog freeware a shareware programů a aplikací ke stažení zdarma.

Plazaro je online hotelový systém. Připojit se k němu tak můžete z libovolného počítače, tabletu či mobilu, ať už jste v kanceláři, doma nebo s rodinou na pláži. Už žádné licence, instalace, výjezdy techniků či markeťáků a především žádné zbytečné výdaje. Hotelový software a hotelové systémy.


Software pro restaurace, pokladní systémy a registrační pokladny. Online rezervační systémy pro snadný provoz hotelu a restaurace. Rezervační systém Štafle online pro hotely a penziony je komplexní řešení rezervací pokojů pro hotely, penziony a další ubytovací zařízení. Software má již více jak 20-ti letou tradici a stále vyvíjí, jak funkcionality, tak technologie spojené s používáním.


Rezervační hotelové systémy byly vždy doménou velkých hotelů a hotelových řetězců. Dnešní dostupnost počítačů a internetu spolu s narůstající agendou a administrativní zátěží nutí i provozovatele malých a středních ubytovací zařízení k řešení otázky pořízení rezervačního systému. Při výběru hotelového rezervačního. Komparativní analýza pěti internetových rezervačních systémů z pohledu hotelu. Vysoká škola hotelová v Praze spol.


Diplomová práce analyzuje pět internetových rezervačních systémů z pohledu hotelu. Uvádí, které internetové . Previo bylo vytvořeno ve spolupráci s desítkou menších ubytovacích zařízení a jeho úkolem je, .

Mefisto HOTEL je tvořen Modulem REC určeným pro správu ubytovacího úseku. Mezi rozšiřující moduly patří: Modul Banketing sloužící pro podporu a správu akcí konaných v hotelu včetně plného provázání na všechny ostatní části systému. Modul Sport sloužící pro rezervaci sportovišť jako je fitness, bazén, kurty, apod.


Rezervační a recepční systém Better Hotel je novou generací úspěšného rezervačního systému Mevris. Byl vytvořen ve spolupráci s několika desítkami hotelových managerů a majitelů tak, aby Vám ušetřil co nejvíce času. Díky tomu také vyniká svou přehledností a jednoduchostí, je nabitý spoustou chytrých funkcí a . Příklad využití online rezervačního systému hotelu s přímým propojením do PMSOpera.


Property Management Systém = obecně používaná zkratka pro hotelový systém. Stupňovitě rozšiřitelná architektura serveru webres zaručuje rychlé přizpůsobení systému vzrůstajícím požadavkům a rozšířeným podmínkám. Neomezený počet cenových strategií (termíny, pokoje atd.) sipka Napojení na ONLINE webové rezervace (NetRes.cz). Výhodná cena systému podle počtu pokojů. Manažerská analýza pro sledování vývoje v hotelu.


Možnost propojení na další subsystémy v hotelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.