Kartonové krabice na míru

Mnoho z našich výrobních zařízení je v České republice unikátní, například stroje na výrobu kartonových fixačních mřížek a jejich následnou kompletaci nám. Podorlická kartonážní vám dodá obaly a kartonové krabice na zakázku za zajímavé ceny při zachovaní prvotřídní kvality. Krabice a kartony na míru.


Dokážeme Vám na míru vyrobit krabice již od malého množství, aniž byste museli investovat do výsekové desky. Ve velmi krátké hlůtě jsme schopni Vám vyrobit krabici dle Vašich požadavků.

Neváhejte se na nás obrátit . Standardní krabice z e-shopu s dodáním do hodin nebo krabice na zakázku podle Vašeho zadání. Zhotovíme pro Vás krabice , lepicí pásky, tašky nebo obálky na míru za extra výhodné ceny, které účinně prezentují Vaši firmu a kreativně propagují Vaši značku! Obal vyrobený na rozměr výrobku je schopen jej ideálně ochránit při transportu a navíc sniží náklady na výplňový materiál. Díky firemnímu potisku navíc zákazník rychle identifikuje Vaše zásilky. Kartonové krabice na míru s potiskem propagují Vaši značku v průběhu kompletní přepravy - s minimálními reklamními náklady!


ZAKÁZKOVÁ VÝROBA KARTONOVÝCH KRABIC.

Naši firmu najdete jen pár kilometrů od Brna, doslova v srdci Moravy. Pokud vás tedy zajímá, jak probíhá zakázková výroba papírových krabic, přijeďte se k nám podívat. Náš výrobní program vlnitých lepenek vychází z mezinárodního katalogu konstrukcí FEFCO, ale vždy . Vyrábíme kartonové krabice na zakázku. Kromě naší stálé nabídky kartonových krabic vám nabízíme také výrobu krabic a krabiček na zakázku.


Na základě vaší poptávky vám v co nejkratší možné době zašleme cenovou kalkulaci krabic a případných výrobních nákladů. Zajistit můžeme výrobu krabic z 3-, 5- nebo 7- vrstvé vlnité lepenky hnědé . Svěřte se do rukou profesionálů ve své profesi. AKART 1 obalové služby. Papírové obaly na zakázku. Zakázkové řešení Samozřejmě existují produkty, které vyžadují obalové řešení mimo katalog FEFCO.


V takovém případě je vytvořen obal přímo na míru konkrétnímu produktu. Takové řešení vyžaduje podrobnou analýzu nejen baleného produktu (rozměry, váha, potřeba ochranny apod.) . Dále jsme zaměřeni na výrobu luxusních obalů a dárkových krabic. Jedná se o krabice potažené, dárkové krabice s průhledem (durofolovým víkem), kazety, pouzdra, reklamní stojánky, obálky na kalendáře, desky, skládačkové krabice a lékové krabičky.


Zejména v naší nabídce najdete: výrobu kartonových obalů, kartonové krabice , lepenkové krabice, obalové materiály, PVC obaly, balící materiály, výrobu krabic, kartonáž, papírové tubusy, papírové tubusy s potiskem, krabice na míru , PVC tašky, vinutá kartonáž, výrobu krabiček a papírových sáčku s tiskem i bez tisku.

Jsme kartonážní společnost s bohatými zkušenostmi v oboru, naší hlavní činností je zakázková výroba obalů z vlnité lepenky a papírové krabice. Přinášíme moderní a účelné obaly doplněné o balíček odpovídajících služeb. Pokud máte jakýkoliv produkt a potřebujete na něj obal, navrhneme a vyrobíme vám jej na míru. Tu poskytujeme našim zákazníkům v podobě klasických konstrukcí, které si můžete vybrat z FEFCO katalogu na našich stránkách, nebo nabízíme krabice na míru dle Vámi zadaných požadavků. Výroba krabic probíhá s využitím nejnovějších technologií ve strojovém parku a díky dlouholeté zkušenosti s výrobou kartonových.


Obaly a krabice na míru vaší značce. Potiskneme vaše obaly a krabice individuální grafikou, takže bude co nejvýstižněji prezentovat vaši vizi a značku. Máme kompletní sortiment obalů podle mezinárodního standartu. Od návrhu přes vzorek až po hotový výrobek na míru. Možnost uskladnění obalů a . Kromě přepravních boxů, poštovních krabic a klasických kartonových krabic 3VVL a 5VVL v INPAP nabízíme i kartonové krabice z třívrstvé lepenky na míru.


POS POP z kartonu, potisk. Nejen výrobu krabic na míru , ale také potisk krabic z vlnité lepenky nebo grafických papírů u nás nejdete, v tom nejkvalitnějším provedení!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.