Domácí gumoví medvídci recept

Vyrobte svým dětem zdravé domácí gumové medvídky. Sami budete překvapeni, jak je recept na gumové bonbóny jednoduchý. Těchto medvídků si můžete uvařit kolik jen chcete. Jsou totiž zcela přírodní a zdraví prospěšní. Zamilují si je nejen děti.


Oproti kupovaným medvídkům neobsahují glukózový sirup, modifikovaný škrob, cukr, umělá sladidla, carnaubský vosk, umělá barviva, umělé aroma, kyselinu mléčnou a oleje.

Když jsem nápad na domácí medvídky uviděla na netu, říkala jsem si, že to snad nemůže fungovat. Máte mlsné děti, které se neobejdou bez gumových bonbonů, ale složení těch z obchodu vás straší? To jsou domácí gumoví medvídci z velmi zdravého agaru a ovoce. Tomu říkám Mlsání s benefity. Můžete je zobat opravdu kdykoliv.


Děti si je zamilují a už jim nemusíte . Věděli jste, že gumoví medvídci mají svůj mezinárodní den? A co všechno vlastně víte o jejich historii, nebo třeba domácí výrobě?

Uvařte si doma zdravé gumové medvídky z ovocné šťávy. Jsou bez konzervačních látek, z čerstvé ovocné šťávy a. Tý jo, to je fakt hustý, koukala jsem na ten recept a není to vůbec složité, vyzkouším. A můžu se zeptat, kde se dá sehnat formička ve tvaru . A není to nic náročného, pokud nepočítám jako náročnost sníst celou kupu medvídků na posezení. Přiznáváme, že pro gumové medvídky máme slabost stejně jako mnoho dalších lidí.


O to víc nás potěšil recept na jejich domácí verzi. Bez obrovského množství cukru, stabilizátorů nebo barviv. Gumové medvídky si mnozí z vás dopřávají s dobrým pocitem, že dělají něco pro své klouby. Domácí gumoví medvídci jsou připraveny z přírodních surovin.


Kterak dětem dovolit nějaké to mlsání bez umělostí a ještě si při tom užít legraci? Vytvořte si gumové bombóny. Recept pochází z tohoto článku, kde se také dočtete více.


Větší děti už to zvládnou samy, s těmi menšími si můžete domácí gumové medvídky vyrobit společně. Skvělý program na letní odpoledne. Jediné, co se mění, je poměr pomerančové šťávy a dalšího ovoce, tady máte tři recepty , pokud použijete jiný druh ovoce, vyzkoušejte si ideální poměr ovoce.


Navíc budete potřebovat . Moc dobré, ale není jak gumoví medvídci , tak možná zkusit přidat ještě jeden sáček želatiny.

Jen co se nám doma objevilo deset litrů čistého jablečného moštu, začala jsem přemýšlet, jestli se z něj nedá vykouzlit taky něco jiného než sakra dobré pití. A pak mě přepadla spásná myšlenka. No dobře, do mých milovaných gumových medvídků to má sakra daleko, . Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte recept (nebo vyzkoušený postup) na výrobu želatinových medvídků ? Jestliže se nemůžete zbavit závislosti na gumových medvídcích , určitě se vám tento recept bude líbit. Oproti medvídkům z obchodu neobsahují glukózový sirup, modifikovaný škrob, cukr, uměla sladidla, umělé aroma, kyseliny a mnoho dalšího. Pokud chcete recept mít veganský, použijte . Maličké vykrajovátko ve tvaru medvídka (lze koupit např. v obchodech s výtvarnými potřebami).


Můžeme použít jeden druh ovoce a šťávy, nebo je různě . Domácí přírodní medvídci , to je zdravá pochoutka pro malé i velké mlsálky. Obsahují především ovoce a zdravý agar z mořských řas. Agar výborně zahušťuje a domácí medvídci nejsou vůbec složití na výrobu.


Konzistence je ale přeci jen trošku jiná, taková méně žvýkací, ale výborná. Místo jahod a borůvek můžeme použít .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.