Podtácky na zakázku

Personalizovaný tisk pivních tácků Vám umožní na každý tácek vytisknout např, jméno, datum, číslo apod. Umožní i několik různých motivů. Takže můžou mít jiné pivní tácky např.


Sparťani a jiný Slávisti :-)) Ideální produkt pro savtební hostiny, firemní večírky a promotion akce! Originální prostírání s Vaší fotografií. Prostírání nabízíme v několika tvarech: kruhové, čtvercové nebo obdélníkové.

Plastové reklamní podtácky SIDAT s jednobarevným oboustranným potiskem motivů a loga. Reklamní plastové karty s výsekem jako žetony do nákupních vozíků. Vypalovací potisk uzávěrů plastových lahví na zakázku. Pivní tácky , tisk, výroba, netradiční a originální dárky. Firma KV – pivní tácky navazuje na dlouholetou tradici výroby pivních tácků v Karlových Varech, která trvá již od druhé poloviny 90.


Jelikož pivní tácky jsou v současnosti tak výborné reklamní médium, patří rovněž mezi naše klienty . Natural jsou bez povrchové úpravy a bílé jsou lakovány bílou barvou. Naše pivní tácky tiskneme offsetovou technologií na švédskou pivní lepenku Svanskog či na německý Katz o síle mm – mm.

Ruční výroba originálních keramických pivních podtácků. Vyrábíme na zakázku plastové nebo kartonové podtácky s plnobarevným nesmyvatelným potiskem. Jako podklad pro digitální tisk je vhodná kvalitní ostrá fotografie ve vysokém rozlišení, nebo tisková data.


Kč Do objednávky uvádějte, prosím, počet balíčků (á 100ks tácků). V předúčtu (nebo ve fa.) bude celková cena přepočtena (x 1= 11-Kč). Katalog si můžete prolistovat na našich stránkách. V naší nabídce plastových stojánků na pivní tácky máme nový model.


Papír je vysoce kvalitní, bílý, i po . Obal je jedním z nejdůležitějších nástrojů marketingové komunikace. Platí a vždy platit bude, že OBAL prodává. Podstatnou část obalů vyrábíme zákazníkovi na míru. Jedná se jak o obaly specifického tvaru a konstrukce, tak o obaly s potiskem.


Individuální potisk jsme schopni zajistit na téměř všechny . Pokud máte barevnou představu a najdete shodu s již některým vyrobeným táckem, uložte si jeho obrázek a přiložte jej pak do mejlu s návrhem. Použijeme pak stejnou barvu pro váš tácek na zakázku. V případě objednání více tácků si můžete barvy libovolně kombinovat. Nenajdete-li shodu barev, napište svoji barevnou .

Dřevěné podtácky 6ks s vlastním textem nebo motivem V balíčku je i držák na podtácky. Povrch chrání dubová lazura. Podtácky jsou standartního průměru 1cm. Stačí když zadáte texty a odešlete. Nebo můžete nahrát komplet vlastní grafiku produktu.


Grafická úprava je v ceně. Doporučujeme nepromastitelné papírové tácky , ideální pro rychlé občerstvení a papírové tácky s potahem hliníkové fólie vhodné pro cukrárny a pekárny. Nabízíme úplný sortiment papírových tácků a talířů. Papírové talíře nabízíme mělké i hluboké, papírové misky na hranolky jsou nepromastitelné s potahem PE fólie.


Navrhni si vlastní potisk z široké nabídky zboží, především triček a dárků. Tipy na vánoční dárky i dárky k narozeninám. Savost, stálost tvaru a co možná nejlepší tiskový výstup navzdory hrubému povrchu jsou vlastnosti, které pivní tácek vyžaduje. Zpracováváme data v těchto programech: Quark X-Press Version 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.