Ubytování blatiny

Provoz: léto, zima, víkendové pobyty, Vánoce, Silvestr. Hledáte ubytování na Vysočině? Vítejte na stránkách rodinného Statku Henychových na Vysočině.


Rezervace ubytování v Novém Městě na Moravě a okolí. Oblasti - Nové Město na MOravě, Novoměstsko, Žďárské vrchy, Vysočina.

Města - Nové Město na Moravě, Sněžné, Tři Studně, . Nedaleko Milovského rybníka, v klidné zapadlé osadě na Vysočině, se znovu narodil majestátní statek. Při jeho záchraně se majiteli podařilo obdivuhodně skloubit vkus a cit pro zachování ducha prastaré budovy s požadavky na pohodlné ubytování. V teplých měsících jezdí děti z nízkoprahových klubů, dětských domovů i skautských oddílů do kempů nebo pod stan, na podzim, v zimě a na jaře pak k nám pod střechu do tepla.


Na fotce děcka a vedoucí z Klubu Harfica z pražského Střížkova, kteří nás navštívili o. Pro další podrobnosti a domluvu ubytování pro členy a hostující můžete kontaktovat hlavního správce: . Jezdecký klub a domácí restaurace v jedné z nejkrásnějších částí Českomoravské vysočiny.

Nabízíme výcvik jízdy na koni, vyjížďky na koni do terénu, vyjížďky kočárem, vodění dětí na pony. V naší restauraci zaženete hlad jednou z mnoha dobrot domácí kuchyně a žízeň přírodním pivem . Kontakt a rezervace ubytování : RNDr. V blízkosti penzionu najdete několik skalních útvarů vhodných k horolezectví - Dráteníčky, Malinská skála, Devět skal. Blatiny , Krátká, Samotín. Milovníci koní mohou vyzkoušet své schopnosti v nedaleké . Levné ubytování v penzionu v oblasti Vysočina kraj.


Apartmán, dovolená pro rodiny s dětmi. Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových buňkách se zavedeným elektrickým proudem, které jsou umístěné přímo v areálu jezdeckého klubu. Rybenské perníčky - skalní útvar v lese asi km západně od obce Pustá Rybná je charakteristickými. Malá soukromá hvězdárna nabízí za příznivých podmínek pozorování oblohy, návštěva možná po telefonic.


Nedaleko obce Samotín, Krátká, Milovy, Sněžné, Křižánky, Svratka. Přírodní útvary Devět Skal, Malinská skála, Čtyři Palice. Perfektní sportovní vyžití, cykloturistika, horolezectví, rybaření, golf - Svratka, běžkování, lyže. Ubytování na chalupě Chalupa k pronajmutí poskytuje možnost ubytování pro . Kč za pokoj lůžek, cena od ?

Kapacity: pokoje, cena od ? Penzion Pod Drátníkem, Žďár nad Sázavou: Zobrazte recenzí zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Penzion Pod Drátníkem, které se v Žďáru nad Sázavou umístilo jako 7. Evropě drží první místo mezi agenturami pro on-line rezervaci hotelů. Penzion “Poslední Míle” se nachází uprostřed překrásné krajiny Žďárských Vrchů v oblasti “Milovy”, patřící do nejhezčí lokality v ČR (zařazena do CHKO - UNESCO) Svým hostům nabízíme ubytovaní až pro 1osob ve dvou, tří, čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením, stravovaní, sportovní vyžití a aktivní odpočinek. Otevírací doba na září – červen. Základní údaje: obyvatel, 6m n. Nového Města, dopravní spojení autobusem, autem.


Informační kiosek je umístěn na hospodě U Kosků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.