Seznam věcí na přežití

Vybavení: 1) maskovací barvy. Oblečení: 1) pevné boty. Stručně řečeno, je to taška, která obsahuje věci nutné pro přežití prvních dvou až tří dnů v případě, kdy jsme nuceni během krátké doby opustit svůj domov. Rozumným kompromisem může být několik sbalených věcí , které běžně nepoužíváme a seznam toho, co v případě potřeby přibalit.


Přežití v přírodě nemusí být vždy samozřejmostí.

Někdy se dostanete do takových situací, které vás zaskočí, překvapí dokonce šokují. Není nic příjemného, když máte například nedostatek vody, jídla nebo vám hrozí podchlazení. Nejlepší je proto být připraven už tak trochu dopředu a pořídit si sadu potřeb pro přežití.


Na základě svých (nutno podotknout stále velmi omezených) zkušeností jsem sestavil seznam věcí , které jsou pořad se mnou. Nejdříve jde naprosto nezbytný zákla který pak rozšiřuji a doplňuji dle situace. Leathermannův nástroj na přežití – jeden min.


Cukrkandl, nebo karamely.

Minimálně dva kompasy – podívej se na položky seznamu „nos vždy“. Věci mějte rozděleny do dvou odlišných sekcí, jedna na předměty nezbytně nutné, a druhá na předměty „luxusní“. Lukáš se mnou jel na lyžování do Harrachova. Tak mu k tomu ještě píšu pro příště:.


Re: Nutné materiální vybavení pro přežití. Příspěvek od sahaw ned 15. S nakupovanim bych pockal. Nejdriv bych si popremyslel kde clovek chce zit. A na jaky typ VP se pripravuje.


A nakonec jak chce,aby jeho zivot po VP vypadal. Pak se udela seznam sam. Je skoda vyhazovat za veci penize . Souhlasíte z jeho výběrem nejdůležitějších věcí pro přežití ? Nebo máte vlastní lepší seznam ? Pravděpodobnost, že při pobytu v přírodě nastane potřeba přežití je malá.

Nicméně štěstí přeje připraveným a survival shop Armed nabízí výběr ze široké nabídky produktů, které zvýší vaši šanci na přežití. Nabízíme přípravky na desinfekci vody, dále jednoduché rozdělání ohně. Samozřejmě také krabičky poslední záchrany . Druhou nejdůležitější věcí jsou potraviny.


Skladování velkého množství potravin je součástí survivalových dovedností, které se prováděly po celou historii. Při předvídání hladomoru a nedostatku potravy předci skladovali potraviny navíc, aby si zajistili přežití skrze soběstačnost. Ještě v nedávné historii . Výbava pro přežití , tzv. Nouzové vybavení vzniká postupně. Kvalitní věci jsem hledal dlouho a pečlivě je ošetřuji.


Pokud se chcete vyhnout kanibalům, super silným bakteriím, zombie, meteoritům a dalším věcem, musíte pečovat o své zdraví. Můžete vlastně začít okamžitě – potřebovat budete jen papír a tužku. Udělejte si seznam všeho nezbytného pro základní přežití v krizové situaci. Dejte si tyto věci na jedno místo.


Dalším krásným příkladem byla příručka snadného přežití v horách, kterou jsem četl. Na tom jsou špatné hned tři věci. První je doporučení pohybovat se na lavinovém svahu – to může dělat . Jejich nejniternější tajemství slibující přežití vám teď přinášíme v několika zásadních bodech.


Také nemá smysl pořizovat si věci jen tak pro přípa protože nedojde-li ke katastrofě, budou vám doma navěky strašit. Karta přežití vám pomůže v každá situaci. Seznam věcí se kterými je schopna vám pomoci se dočtete níže.


Díky kartě přežití zvládnete každou 1. Poradna: věcí , které vám pomohou přežít apokalypsu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.