Bezchlorová úprava vody v bazénu

Bezchlorová úprava vody pro bazény. Voda bez chlóru je jednoznačně zdraví prospěšnější a pro mnoho bazénů . Ačkoliv jsou všechny chlorové přípravky účinné a naprosto nezávadné, je pro část majitelů bazénů pro ošetřování vody zajímavější bazénová chemie bez chloru. A protože bezchlorová úprava vody je rovněž spolehlivá, zařadili jsme i tyto přípravky do naší nabídky.


Zkuste ionizátor, UV sterilizátor či solonizační jednotku pro bezchlórovou úpravu vody.

Ionizátor je vlastně první zařízení vyvinuté pro bezchlórovou dezinfekci. Sníží vám spotřebu chlóru v bazénu asi o. Vodu čistí elektrolýzou – voda jednoduše protéká mezi sadou elektrod z mědi, stříbra a zinku. Další s metod bezchlorové úpravy bazénové vody je úprava vody elektrolízou slané vody. Tímto způsobem ošetřená voda nezapáchá chemikáliemi a není třeba další používání chloru.


Voda v bazénu by měla být mírně slaná cca 3-4g na litr. Dodáváme: bazénová chemická automatika, dávkovací stanice, bezchlorová úprava vody , systém slané vody, iontová dezinfekce, bazénová chemie, slaná voda v bazénu. Mezi majiteli větších bazénů roste zájem o bezchlorovou úpravy vody pomocí salinátorů, UV lamp či ionizátorů.

Podle údajů společnosti Mountfield bezchlorovou úpravou vody u kopaných bazénů v posledních třech letech volí procent kupujících. Naopak u nadzemních či gumových bazénů , které v ČR stále převažují, . Sanosil - pitná voda ve Vašem bazénu. Nejúčinější bazénová dezinfekce na trhu, bez zápachu a bez dráždění.


Působí proti bakteriím, virům, houbám a plísním. V současné době vzrůstá zájem zákazníků ze soukromého i veřejného sektoru o jiné, bezchlorové způsoby ošetření vody v bazénech a whirlpoolech. Dobrý den, nyní se blížím do finále výstavby vnitřního bazénu (cca m3) a uvažuji jakou úpravu vody zajistit abych se vyhnul chlóru, ale zárověň i solenizaci. Komplikace spojené se slanou vodou - odvlhčení a větrání bazénové místnosti zařízením, které vydrží agresivní slané prostředí jsou dost finančně . Bazénová technologie od profesionálů - lev ve světě bazénů. Bazén , který je vybaven právě UV lampou, má nejen účinně a bezpečně dezinfikovanou vodu, ale také vodu vynikající kvality.


Objevte UV lampu pro bazén a její výhody při boji s řasami, bakteriemi a plísněmi. Slaná úprava vody Vám pomůže ušetřit chemické přípravky. Voda bude průzračně čistá a navíc bez chlorového zápachu.


Vybírejte z naší nabídky solniček. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nechte si od nás poradit, jak správně upravovat vodu v bazénu.

Osvědčené řešení představuje chlorová úprava vody , zároveň se prosazuje trend bezchlorové desinfekce bazénů. Při úpravě bazénové vody obecně platí následující pravidlo: čím vyšší teplota, tím vyšší kazivost vody , a tedy tím více desinfekce. Do kategorie bezchlorového . Dávkovače chemických látek jsou levnější variantou pro pravidelné dávkování chemických látek a údržby vody v bazénu. Pomocí tablet v zásobníku. Popis zařízení: automacké . Ideální řešení je využít technologie bezchlórové úpravy vody.


V poslední době se stále častěji hledají ekologičtější řešení pro bazény a jejich čištění. Největší rozmach bezchlórové chemie nachází u vnitřních bazénů , kde by zápach z chóru byl nežádoucí. S príchodom letného obdobia sa stáva veľmi aktuálnou témou úprava vody v bazéne.


Máte aj vy bazén a nie ste si istý, či je kvalita vody v ňom v poriadku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.