Silikonové odlévací hmoty

Internetový obchod zaměřený na odlévací hmoty , silikonové kaučuky, hmoty určené pro výrobu forem a doplňky k výrobě forem. Najdete zde výrobky pro výrobu jednoduchých forem a odlitků,zároveň nabízíme odlévací kaučuky pro náročné a přesné odlévání nejrůznějších materiálů. Dvousložková, rychle tuhnoucí (během minut) silikonová pasta. Odlévací hmoty ( silikonové kaučuky) určené pro výrobu forem a doplňky k výrobě forem. Najdete zde nejen výrobky pro výrobu jednoduchých forem a odlitků , ale i odlévací kaučuky pro náročné a přesné odlévání nejrůznějších materiálů.


RTV dvousložkový adiční silikonový kaučuk na výrobu forem a prototypů ze silikonů , epoxidů i… RTV 615.

RTV 6Momentive – křišťálově čirý silikonový kaučuk pro elektroniku,. CER křišťálová pryskyřice. Prodej materiálů pro výrobu modelů a modelového zařízení, laminátu, tvářecích keramických a tepelně odolných forem, prototypů, designu, modelářských potřeb. Svou flexibilitou a jedinečnou stabilitou se tato odlévací hmota hodí zejména „k odlévání svíček“ a k výrobě elastických, . Efkocandy je silikonová RTV hmota pro odlévání hladkých, elastických forem s vysokou pevností v tahu. Složení je na čistě biologické bázi a schválené jako potravinářský odlévací materiál.


Tato hladká a tekutá, žáruvzdorná RTV silikonová kaučuková hmota se hodí obzvlášť pro výrobu forem, v nichž lze odlévat nízkotavitelné kovy (např. olovo, cínová slitina, alpaka, stříbro,zlato), vzácné kovové figurky a jiné formy. Formy vyrobené ze Silcotinu HB jsou žáruvzdorné, takže po krátkou dobu můžete odlévat. Hodí se k výrobě vysoce elastických, velmi filigránských forem pro plné a plášťové odlévání a identicky zaznamená detailní struktury.

Stáhnout technický list (pdf KB). Odlévací polyuretany jsou dvousložkové pryskyřice s nízkou viskozitou (výbornou zatékavostí) a rychlým vytvrzením. ACC Silicones pro výrobu pružných forem vyrábí 2-složkové RTV silikonové materiály na bázi kondenzačních a adičních silikonů.


Silikonová modelovací hmota pro standardní požadavky. V amatérských podmínkách se úspěšně rozšířilo tzv. V tomto smyslu mne zaujal příspěvek P. Autor v něm popisuje vyrobení silikonové formy a vytvoření odlitku z pryskyřice pomocí vakuové metody. Při vakuovém lití totiž dochází k uvolnění bublinek z namíchané . MODELOVACÍ A LICÍ HMOTY - FIMO, CERNIT, plastelína, sádry, um.


Klikni pro zobrazení většího obrázku. Alja Safe - bezsilikátový odlévací alginát neobsahující oxid křemičitý, pro odlitky lidského těla. Též najdete v nabídce krémový separátor Body Double Cream nebo silikonový separátor ve spreji Easy Release , pojivo pro pigmenty Psycho- Paint, ředidlo Toluol, nebo změkčovač pro adiční silikony Slacker, modelovací hmoty.


Já však preferuji formy silikonové , a proto se budu dále věnovat jejich popisu. Než začneme s vlastním odléváním , je dobré si rozmyslet, zda odlití dílu má vůbec cenu. Pokud potřebujeme pár dílů jednoduchých tvarů, je odlévání zbytečné.


ODLÉVACÍ MATERIÁL: SILIKON : Silikon je polymerní hmota , . Forma musí být úplně suchá, to je hodně důležité protože různé odlévací hmoty reagují se zbytkovou vodou (párou) různě. Pro své odlitky používám dvousložkovou polyuretanovou pryskyřici od AXONU, označenou F16.

Siligum, hmota pro vytváření přesných forem a odlitků menších rozměrů o hmotnosti 300g. Formy jsou velmi kvalitní a dají se mnohokrát opakově použít. Samotvrdnoucí hlína Přírodní červená nebo šedá hlína, připraven. Mnohonásobně použitelné.


Vhodné pro všechny materiály: Pryskyřičnou sádru, Křišťálovou pryskyřici, Reconstitued stone, potraviny. Občas narazíte na potřebu udělat si vlastní formu – na věci, které chcete vyrobit ve více kusech a nechce se vám je opakovaně modelovat… nebo si prostě chcete udělat odlitky něčeho již hotového…. Důležitou pomůckou při modelování jsou odlévací formy. Tyto formy jsou vhodné k odlévání sádry či modelovacích hmot. V naší nabídce si můžete vybírat z různých motivů právě ten, který potřebujete.


Nejprodávanější produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.