Pokladní systém zdarma

Pokladní systém zdarma na dnů. Plná verze s neomezeným počtem účtů a uživatelů, tisíce položek, připraveno na EET, kvalitní dotykové pokladny. Rozsah oprávnění uživatelů nastavuje správce systému.


Lze zakázat náhled nákupních cen apod. Program poskytuje výpisy prodaného zboží, slevy, vyhledávání podle kódu, názvu, částky a rychlé fulltextové vyhledávání položek.

Lze vkládat texty, vracet zboží z reklamace, provádět výkup zboží přes pokladnu. Hledáte ten správný pokladní systém ? Prohlédněte si kategorie a vyberte, podle zaměření vašeho podnikání. Všechny naše pokladny jsou připraveny na EET. Zdarma ke stažení POKLADNÍ SYSTÉM PRO RESTAURACE A OBCHOD manažerem stahování.


AWDama systém obsahuje účtování zboží přes čtečku čárových kódů, skla více skladů, propracovanou zákaznickou evidenci, statistiky prodeje - grafy, fakturaci, ceníkové marže rozdělené dle skupin zboží, . Ve stručném shrnutí systém obsahuje pokladnu pro účtování jednotlivých poležek či zboží, sklad (i více skladů), databázi klientů, ulic, rozvážkový systém, rozesílač e- mailů, faktury, inventuru, ceník rozdělený dle skupin, měny, . Tam, kde už nestačí agenda Prodejky systému POHODA nebo kde není možné z různých důvodů realizovat prodej pomocí vestavěné online prodejny.

Určitě každý by byl vděčný za pokladní systém poskytnutý zdarma. Bohužel na trhu takový profesionální software neexistuje a pravděpodobně ani nikdy existovat nebude. Naše společnost vám však může nabídnout pokladní software zdarma jako trial verzi, tedy na omezenou zkušební dobu. Dáváme tak možnost těm, kteří . Pomozte nám vydat plnohodnotný pokladní systém. Bude zdarma a pro každého.


Zvládne Elektronickou evidenci tržeb (EET) a ještě vydělá peníze navíc. Začít s pokladnou nebylo nikdy jednodušší. Virtuální pokladna je online řešení pro Elektronickou evidenci tržeb. Funguje ve Vašem prohlížeči odkudkoliv a bezpečně. Společnost AWIS Holding a. Jsme specialista ve vývoji softwaru pro veškeré druhy obchodů a živnostníků.


Přejděte v klidu na EET. Pomocí naší pokladny budete mít práci odvedenou za chvíli. Jednoduše si stáhnete roční obraty do excelu. Provedenou inventuru nahrajete do systému.


Skladové hospodářství Vás ihned upozorní na docházející zboží.

Revoluční pokladní systém pro PC a iPad s mobilním číšníkem zdarma , který udělá z Vašeho podnikání radost. Vystavení a tisk paragonů, EET, zjednodušený daňový dokla paragon, určeno jako doplněk systému Sklad GOLD. Stažení programu kasa zdarma. Popis funkcí programu, ceník programu, paragony. Systém běží na jakémkoli zařízení - PC, tablet , mobilní telefon.


Kromě EET nabízí pokladní systém eshopu a například i našeptávač nebo věrnostní program. Cena průběžně: od 2korun měsíčně. EET Plus je pokladní systém do mobilu zdarma. Evidujte EET na jednoduché kalkulačce. A nebudete dokonce ani potřebovat tiskárnu.


EET pro advokáty, účetní a lékaře . Pokud přijedete za námi, nainstalujeme pokladní systém na Váš počítač a krátce Vás zaškolíme – to vše zdarma. EET pokladny a pokladní systémy AWIS přináší technologie, které umožňují vašemu personálu, aby se v maximální míře věnoval zákazníkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.