Nejdrazsi nuz na svete

Tento pevný nůž padne do oka každému milovníku koní. Bujný oř je vyobrazen přímo na jeho damaškové čepeli, kované ze dvou druhů nástrojových ocelí a niklu. Trvalo mi devět let, než jsem se dopracoval k takto precizním mozaikám, podotýká autor nože Pavel Ševeček.


Konkrétně tento nůž vyráběl po . V následujícím videu vám představíme jeden japonský nůž.

Tento nůž se totiž může pyšnit titulem nejostřejší nůž světa. Ve videu uvidíte jeho souboj s obyčejnou rajčetem. Nechtěli byste i vy takový nůž domů? S mim by bylo krájení zábava, nemyslíte? Za tohle video jsem nedostal zaplaceno a není to placená reklama.


Nejdražší dezert na světě připravují v hotelu na Srí Lance. Stojí v přepočtu 2tisíc korun, a přestože ho zatím nikdo nepozřel, je to prý skutečná delikatesa.

Zklamat nemůže nikoho, součástí zákusku je totiž obří akvamarín vážící karátů. Anthony Bourdain ve svém novém pořadu objevuje mistry starých umění. Tedy nikoliv bojových, ale řemeslných.


V jeho pořadu se objevil také Bob Kramer, jeden z nejlepších nožířů světa. Jeho kuchyňské nože jsou ceněny po celém světě a vyrábí se z meteoritů. Naše společnost se zabývá prodejem nožů. Zaměření především na damaškové nože, zavírací nože, kapesní nože Böker, Solingen, Victorinox.


Kuchyňské damaškové a keramické nože. Multifunkční nářadí Leatherman. Prodej damaškových nožů, bulat, pula damascénská ocel a wootz.


Arcibiskup pražský Dominik Duka požehnal v Nemocnici na Homolce nový Leksellův gama nůž. Přístroj patří ke špičce radiační léčby rakoviny a právě zakoupený model Perfexion je teprve druhý ve střední Evropě. Podle dostupných informací jde o nejdražší gama nůž na světě.


Zábavná fakta o pivu řečí čísel. Kolik piv bylo potřeba na nejdelší kocovinu? Na stavbě ho objevil jeden ze zedníků a svůj neobvyklý nález poctivě ohlásil.

Nevíme, co se stalo s vodkou, lahev byla prázdná,“ konstatoval mluvčí kodaňské policie Riad Tooba. Zachránil nás vodkový bůh,“ jásal majitel baru Brian Ingberg s tím, že flašku znova naplní. Copak snad skvost někdo ukradl . Nejzábavnější internetová televize oslovující statisíce diváků denně. Informačně zábavní pořady a nejvirálnější videa na internetu. Dvaatřicetiletý Datta Phuge je v Indii znám pod přezdívkou „Zlatý muž “ a není ani divu, vášeň k tomuto kovu dává najevo na každém kroku.


Milionář, který pochází z chudých poměrů a majetek nabyl spekulacemi, se zhlédl v netradičním koníčku. Zatímco jiní sbírají auta nebo obrazy, on se celý navléká do . ZAJÍMAVOST: nejdražších materiálů na světě. Napadlo vás někdy, která komodita či materiál je nejdražší na světě ? Nemocnice Na Homolce za něj zaplatila 15milionu korun, z toho 1milionu jako daň z přidané . Přidejte svůj názor komentáře. Muž u sebe ubytoval uprchlíků. Muhammad bin Salmán (Saúdská Arábie) FOTO:.


Kodaň – Kuriózní případ vyšetřuje kodaňská policie. Zabývá se krádeží patrně nejdražší láhve vodky, jejíž cena se odhaduje na osm milionů dánských korun ( 2milionu Kč). Kambodža je už velké děvče.


Roste jako z vody, má za sebou už všechna očkování a pan doktor nám při posledním očkování nabízel psí známku v hodnotě čtyřiceti korun, kterou jsme mohli mít, pokud bychom zaplatili čtyřicet korun. Jelikož jsem člověk spořivý a mám pod čepicí, nabídku pana doktora jsem. KODAŇ Kodaňská policie vyšetřuje krádež patrně nejdražší láhve vodky, jejíž cena se odhaduje na osm milionů dánských korun (2milionu Kč).


Při výrobě láhve byly použity asi tři kilogramy zlata a stejné množství stříbra, uzávěr je osazen diamanty, uvedla dánská regionální televize TVLorry. První z nich je z modrého diamantu Apoll. V tomto videu se podíváme na TOP nejdražších psů na světě.


Musím uznat, že to jsou celkem pěkní psíkové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.