Neexistuje a co když tu je

Bílá paní tě plácne bílou dlaní a upír právě shání si oběť na mlsání. Vědecky vzato bílá paní. V naší, v naší v naší ruině straši tak honem domů braši jsme ve strašidelný kaši. Jindřule Hruškováyear ago ? Autoplay When autoplay is enable a.

Když jde malý bobr spát - Duration: 3:01. Našim vzduchem se prohání duch s duchem jsou slyšet pouhým uchem a páchnou sirným puchem. Nočním vzduchem se prohání duch s duchem jsou slyšet pouhým uchem a páchnou silným puchem 3. Všichni byli odvážní a tak nakonec dorazili do školní jídelny, kde vypukl večírek plný dobrého jídla od našich kouzelných maminek. Pak už byl nejvyšší čas zalézt si do spacáků, položit hlavu na polštář a usínat s vědomím, že to houkali a kvíleli deváťáci a strašidlo neexistuje.


Ale co když tu přece jenom je? Poslední říjnový večer navštívila naší školu halloweenská strašidla. B připravili správný strašidelný program.

Pod vedením velkých kamarádů si malí na jednotlivých stanovištích například dlabali dýně, okusovali jablka zavěšená na provázku, . Na Velký pátek se otevírají poklady. Už dávno jsou ty tam doby, kdy jsem chodila po lese se skloněnou hlavou a hledala kvetoucí kapradí a klepala na skály, aby masiv ustoupil a ze mě udělal konečně rentiérku. Dnes vím, že jediné pen. Znáte to, nevíte už z které do které nebo jste jen zvědavé. Tak položíte na internetu anonymně nebo veřejně otázku a čekáte odpověď.


Většinou to děláte za účelem získání nových informací. Ve většině případů se ale dozvíte, že jste divná, nikdy jste neměla mít děti, obdivuhodná, hloupá. Hele volant, ten se mi hodí! Stěžuji si svému stínu, kdo mě podá kopretinu, kdo mě srdce zahřeje, když mám na něm závěje? To jenom proto, že jsem si pořád dokola kladla jedinou otázku, jak je možné, že to udělala, když tu byl Mur, žádná matka tady přece nemůže nechat své dítě,.


Jednou se dozvíš, že otázky po dobru a zlu se na určité úrovni ne- kladou, ale já tě zapřísahám, že neexistuje žádná úroveň, na které bys ses mohla přestat ptát, . Už myslela, že to nezvládne, už myslela, že odejde. Pan dokonalý ale odešel. Ten, který zůstal, byl prů‐měrný muž, kterého máme každá z nás.


Sestra Duckettová se totiž už dávno rozhodla, že si vezme doktora – jakéhokoli doktora, protože přece neexistuje doktor, který by nevydělával spoustu peněz – a nemínila cokoli riskovat, byl-li možná.

Hladového Joea to velmi nahněvalo a nebyl k utišení, když tu se náhle objevil – nikoho by to ani ve snu nenapadlo! V práci, kterou vykonávám, neexistuje vyšší funkce a mojí jedinou šancí je udělat zkoušky ze státního systému a přihlásit se na pozici v jiném oddělení nebo si zkusit najít práci u soukromé firmy. Zjišťuji ale, že se nechci . Je tu jedna matrace, nějaké nádoby, batoh a malá plachta, kterou Riek s bratrem používají když prší. Aspoň tu máme přístup k vodě, jídlu a přístřeší.


Jsme tu tak nějak v bezpečí. Ale život není lehký, například právě nyní čelíme velkému problému - nemáme dostatek vody. Lidé tu stojí v řadě hodiny, aby si . Když se zbavíme ohledů, zůstane nám život.


Martina: Kdybychom se ovšem těch ohledů zbavili, po čemž mnozí volají alespoň do určité míry, co by nám z těch kořenů zůstalo? Je to skutečná válka, a byť i politici o ní těmito slovy . Když tu argumentaci domyslíte do konce, tak o to jde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.