Lednice unik chladiva

Příčiny mohou být dvě: málo chladiva , nebo vadný kompresor. Obě opravy by vám servisman měl být. Dříve než zavoláte servis si . Spis to vypada na unik chladiva.


Take musim souhlasit, ze Ardo je znacka velmi spatne kvality, tak bych opravu ani moc nedoporucoval.

V lepsim pripade, kdy to jeste opravit . Jak rozpoznat závadu lednice? Diskuse Elektrika - Elektrika. Prošli jsme ji skrz nasktz, a našli jeden zralý sýr Smích , který jsme vyhodili. Slyšel jsem o tom, že když praskne trubice vodící chladící kapalinu, doprovází to také zápach.


Poradíte prosím jak odhalit jestli se jedná o závadu nebo o . Co může způsobovat neůměrný hluk chladničky. Nefungující lednička - Poradte.

Podivné ale je, jestli za souč. V době kdy jsem byl na chladarskym učňáku nám mistr říkal že je to . Na únik chladiva existují i jiné metody, barvu používají hlavně ušmudlaní autíčkáři. A pokud to je mensi lednice , asi bych ji vykopal hrobecek. Měsíc a půl po záruce došlo k úniku v izolaci skříně.


Prý nic nepoškodila nebo se nepřiznala :-) Má někdo nějaký jiný nápad než koupit novou? Velice často dochází k fatálním poruchám jako je zadření kompresoru nebo únik chladiva do izolace. První zmiňovaná závada je opravitelná za náklady odpovídající zhruba polovině pořizovací ceny low-endové nové chladničky, únik chladiva do izolace je neopravitelný. Jen ve svém širším okolí, včetně mé . Zdravím, dlouho tu nebyl žádný pořádný offtopic.


Odmražoval jsem dneska lednici a nechtěně jsem zevnitř propíchnul plast, ve kterém je nejspíš chladící kapalina ( soudím dle toho, že v lednici nejsou železný žebra, ale police z tvrzeného skla). Máme stejný problém, prý je to kvůli úbytku chladící kapaliny. Jeden bych tu měl, odpověď jsem hledal na Googlu, ale bez výsledku.


Nevylučoval bych ani možný pomalý únik chladicí kapaliny, ale to platí pouze za podmínky, že by chladnička postupně ztrácela svou základní funkci. Zdravim pánové, dostala se mi pod ruce lednice od sousedky na vyhození, tak ji mám v garáži a než bude zrecyklována, rád bych se něco nového naučil a pochopil princíp funkce a zapojení chladícího okruhu. Kompresor běží, mražák ješte mrazil ale čím dál tím.

Lednice má údajně únik chladiva R600a. Abyste zabránili vzniku hořlavé směsi plynu a vzduchu, pakliže jste zaznamenali únik plynu,. Vnitřní teplota může být ovlivněna takovými faktory, jako jsou umístnění lednice , okolní teplota, četnost otevírání dvířek apod. Pokud skutečně olej pochází z kompresoru, tedy chladícího okruhu, je to známka porušení jeho hermetičnosti a úniku chladiva.


Pokud nezjistíš nic podezřelého, lednici zapni, pokud začne chladit, je vše v pořádku a olej pochází z něčeho jiného, třeba tam mohl být již před postavením lednice. Pokud se jedná o únik chladiva , je závada sice opravitelná, ale cena za takovou opravu se často blíží pořizovací ceně přístroje. Poptávka: oprava lednice Electrolux, únik chladiva , Praha - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Ten ventil ti to pošle vždy jen do jednoho okruhu,nechladí lednice a mrazák najednou. Ventil řídí termostaty,nebo deska a. Zkus nastavit mrazák na míň,jestli přepne třeba tam je málo chladiva a už to více nenamrazí. Nevím podle čeho to přepíná. Přes prodlouženou hodnotu chodu, celková spotřeba výrazně nevzrostla. Výměna chladiva byla zamítnuta.


Poznatky z diskusí uváděly silnou korozi u toho typu a stáří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.