Rb31fernbww

Její systém polic a přihrádek zajistí rychlé uskladnění a dokonalý přehled o . Použitý kompresor, na nějž je poskytována záruka let, je také velmi tichý, přístroj tak neruší svou hlučností. Celkový objem 3l, z nějž l připadá mrazáku, bez problémů pojme potraviny pro . Je vybavena nenámrazovým systém True No Frost, který zajišťuje rovnoměrné chlazení bez vytváření námrazy a ledu. Chladnička je vybavena praktickou poličkou Easy slide, která je umístěná na posuvných . Hrubá kapacita chladničky: 2L.

Beznámrazový systém (chladnička):, Ano. Počet zásuvek na zeleninu: 2. Vnitřní osvětlení ledničky: Ano. Multi-Airflow systém (mrazák):, Ano. Umístění mrazáku: spodní.


Test modelů chladniček kombinovaných s mrazničkou v různých cenových kategoriích. Posuzujeme, jak ledničky zvládají chlazení či mrazení. Ideální moderní chladnička by měla být tichá s nízkou spotřebou energie.


Special delivery for large items is available for this item, when sold and dispatched by Amazon.

Adult signature is required at delivery. Vind de webshop met de laagste prijs . Disponuje beznámrazovým systémom, antibakteriálnou ochranou, ventilátorom, i praktickým alarmom otvorených dverí. Vrijstaande koelvrieskast met viersterrenvriezer onder en 0-gradenzone in koeldeel. Deur van koeldeel heeft flessenrek over de volle breedte, in hoogte verstelbare bakjes over de halve breedte en een vak over de volle breedte met een klep.


In het koeldeel een flessenrek, uitschuifbaar plateau en een 0- gradenzone in . Dobrý den, v loňském roce na podzim jsem zakoupil v prodejně ELECTROWORLD na Zličíně chladničku SAMSUNG RB31FERNBWW Krátce po zakoupení jsem ji reklamoval z důvodu nemožnosti nastavit přední šroubovací nožičky. De combi koelkast is voorzien van Smart Space: Easy Slide (uitschuiflade). Lednice totiž nestála v kolmé poloze a nožčky byly . Voor het pakken van bijvoorbeeld een pak yoghurt dat achterin staat, zijn vaak stuurmanskunsten nodig om tussen de koelwaren te navigeren. Samsung RB31FERNBWW od specialisty na elektro. Dokonale řešený prostor, skvělé technologie a výborná cena.


Tento kompresor nabízí různých cyklů pohybu v závislosti na úrovni vlhkosti a . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Je vybavená nenámrazovým systémom True No Frost, ktorý zaisťuje rovnomerné chladenie bez vytvárania námrazy a ľadu. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.