Pračka indesit chyba f05

Dobrý den, ráda bych se zeptala na poruchu pračky, během praní mi začaly blikat všechny tlačítka a na displeji to hlásí F, dle manuálu jsem pračku vypla i ze sítě a ta naskočila, ale. Vůbec nechápu jak se tam dostala, no né nadarmo se říká, že pračka je žrout ponožek! Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Zdravím, Fblokované vypouštěcí čerpadlo, vypuťte vodu, vyčištěte filtr popř zkontrolujte vrtulku čerpadla jestli ji něco neblokuje.


Monday jan its now Friday the Jan and the same fault as happened again. Zdravím, pračka v okamžiku kdy má začít máchat v rámci pracího programu začne na displeji blikat F05.

Ručně zvolené máchání funguje. Elektro Bastlirna Forums-viewtopic- Pračka Indesit. Prosím potřebovala bych poradit, mám pračku indesit a posledních pár praní mi naskakuje chyba Fnevíte co to znamená? Porucha pračky - Diskuse - eMimino.


PRAČKA INDESIT A ZÁVADA F-5. Prosím o radu, nemáte některá zkušenost se závadou F-na pračce Indesit WIE 1(EX)? Nevypouští, neždíme a když jsem konečně dostala prádlo z pračky tak nebylo ani vymáchané. Chci se jen optat než budu volat opraváře.


ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM.

Dec máme asi půl roku starou pračku indesit 1a dnes mi začla psát chybu F 05. Tato otázka se tu již asi před rokem objevila u pračky Indesit. Elektrický okruh je buď rozpojený, nebo zkratovaný. Poptávka: oprava pračky, Indesit , svítí chyba F, Praha - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. F– problémy pri prevádzke hnacieho motora kvôli skratu v riadiacom okruhu. F– nie je signál o prevádzke motora z technogenerátora na elektronický regulátor. F– problémy s prevádzkou snímača teploty. Oct Ačkoliv je to teprve pár let, záruční doba skončila, a jak to tak bývá, pračka jednoho letišního srpnového dne zešílela, začala podivně pípat, funět a blikat všemi blikátky,neodčerpávala vodu.


Na ústředním okénku se objevil nápis F, ale to byly asi tak veškeré informace, které bylo možno sdělit opraváři . F– Motor jammed tacho detached. Chyba F, ucpany vypustni ventil. F– Pressure switch jammed on empty.


F– Program selector error. F01: Electronic circuit board fault. Issue: Washing machine is not operating – some or all functions are not selectable.


Advice: We recommend you disconnect ( unplug) the appliance from the mains supply for a minimum of minutes. Reconnect supply and wait seconds and try starting the machine again.

Translate this page Navod na obsluhu. F) Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k elektrospotrebičom. Práčka sa nepodarilo naplniť vodou. Po minútach bude Sud chyba sa zobrazí, potom minúty neskôr Fchybový kód sa zobrazí. Ak sa počas kroku ohrev vody v umývacom cykle, teplota vody snímač (NTC) hodnota je mimo rozsah, alebo vykurovací okruh zlyhal, bude F. Jul Práčky sú vybavené mnohými funkciami, medzi ktorými je aj možnosť samostatne diagnostikovať problémy.


Pozrime sa, čo môže povedať práčka. F– chyba v blokovacom zámku (dvere nie sú riadne uzavreté). F– ťažkosti s odtokom vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.