Kvašák nádoba

Výrobek je určen na domácí přípravu zkvašené zeleniny tzv. Víčkem je prostrčena tyčka, která ústí do těžítka, které tlačí na zeleninu. Přidáváme jeden vyzkoušený recept.


Kvašená zelenina (pickles). Skládá se ze tří keramických částí a.

Kameninový točený hrnec na nakládanou zeleninu. Pro větší objem vyberte variantu zboží. Kvašák je vyroben z kvalitní německé kameniny.


Barva glazury je matná, světle béžová s drobnými . Rychlokvašky - recepty1. Keramický kvašák na domácí výrobu pickles. Potřebného tlaku docílíme zaháknutím gumičky do drážky tyčky.

Obrázek je ilustrační, výrobce dodává různé dekory. A k tomu se hodí nádoba na pickles na kvašenou zeleninu o objemu litry. Velice univerzální hrnec na kvašení a. Sud na zelí, kvašák , kyseláč,atd. Pickles není nic jiného než název pro moravský kvašák ,nebo u Nás na chodsku Kadečka.


Udržuje díky kvasné zátce obsah v . Nádoba na kvasenie 1-litra. Pickles - nádoba na výrobu kvašené zeleniny pickles objem 2l. Součástí je víčko s otvorem, vnitřní víčko, gumička a dřívko ke stlačení.


ZÁKLADNÍ RECEPT NA PICKLES Potřebujeme: kg zeleniny vhodné ke kvašení - mrkev, zelí, cibuli, křen , kedlubny, červenou řepu, ředkve g mořské soli kmín a keramickou nádobu na . Kvasená kapusta v súdku dostáva správnu chuť. Funguje na základě vyvolání kvasného procesu, jež vzniká přidáním soli do zeleniny a následnému vystavení tlaku po určitý časový úsek za vhodných teplotních podmínek (obvykle pokojové teploty). Výrobek moderní doby nakládací mísa s pružinou je v současnosti velice vyhledávaným a oblíbeným pomocníkem pro nakládání zeleniny. Nakládací dózu znáte také z televize, kde v různých pořadech ukazují nakládání, kvašení či fermentování zeleniny a tento způsob úpravy nazývají pickles.


Oba dva to jsou hrnce na přípravu kvašené zeleniny - pikles.

Je to zdravá a moc dobrá věc - snad již každý ví a zná ,. Tradiční klasický Znojemský kvašák. Je lidová delikatesa, kterou si s chutí dají i vyhlášení gurmáni. Je ale možné ji použít opakovaně. Jako druhou možnost nabízíme . Pokud nemáme mini kvašák , použijeme čtyřlitrovou zavařovací sklenici, postupujeme stejně, na zelný list však postavíme plnou pet láhev či láhev od portského (taktéž plnou) – mají totiž širší dno a přesně projdou hrdlem sklenice.


Sklenici přikryjeme utěrkou, necháme při pokojové teplotě 3−dní kvasit. Pokud nemáte speciální nádobu – kvašák , můžete klidně použít velkou zavařovací sklenici se širokým hrdlem. Všechny použité nádoby a zátěže před kvašením vyvařte nebo jinak vysterilujte, aby zeleninu nemohly napadnout jiné bakterie než ty mléčného kvašení.


Chtěla bych si doma udělat vlastní Pickles a ráda bych koupila menší nádobu na kvašení, ale nedaří se mi na netu nic najít. Zkus zadat do vyhledavace hrnec kyseláč nebo hrnec kvašák. Taky nadoby na kvasene zeli. Množství: - NEBO - Přidat do seznamu přání. Pickles se připravuje ve speciální sklenici ( nádobě), která je vybavená pružinou a stlačuje zeleninu.


V naší nabídce máme plastový hrnec kvašák na pickles s nerezovou pružinou. Umělohmotná nádoba má objem l. Víčko umělé nádoby je vybaveno pevným zacvakávacím .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.