Kazam nejtenčí mobil

Značka Kazam je jedním z nováčků na trhu. Zákazníky se snaží zaujmout nadstandardní zárukou, jinak však doposud prodávala docela obyčejné telefony. A v praxi funguje až překvapivě dobře.


Je nenasytný a potřebuje víc energie. To je však na základě úniku čínského certifikačního úřadu patrně minulost. Vivo totiž brzy představí derivát nejtenčího smartphonu současnosti, u něhož klade důraz hlavně na delší výdrž mobilu na jedno nabití.


V Guinnessově knize rekordů u položky „ nejtenčí telefon“ stojí Kazam Tornado 348. Budete příjemně překvapení. Kazam Tornado 3měří v pase pouhých mm a jde o stejný model, který v Asii představila značka Gionee jako Elife. Vše, co chcete vědět o mobilním telefonu Kazam Tornado 348.


Parametry, hodnocení, testy, články, fotografie a videa. Společnost Kazam cílí svým chytrým telefonem Tornado 3především na něžnější pohlaví, a to především díky svým elegantním liniím a extrémně útlému pasu. Ale právě to vyvolalo vlnu . Jenže povedené modely nemusíme hledat pouze mezi špičkovými chytrými telefony. Britský výrobce Kazam jde ale po vzoru čínských značek ještě dále. Jeho Tornado 3( brandovaný Gionee Elife S) má pouhých mm!


V redakci testujeme nejtenčí telefon, který si můžete momentálně koupit. V České republice jej prodává Kazam a jmenuje se Tornado 348. Jeho tloušťka je neuvěřitelných milimetru, a to, pozor, po celé ploše.


Ultraštíhlé tělo si ale žádá kompromisy a nevyhnul se jim ani Kazam. Podívejte se na fotogalerii . To však není vše, co tento model nabízí. Jedná se o novinku společnosti Kazam - Tornado 34 jehož tloušťka d. Neznámá britská značka Kazam začala před nedávnem prodávat chytrý telefon, na který v redakci hned tak nezapomeneme. Hardwarovou výbavou obyčejný mobil s celkem nepovedeným jménem Tornado 3je druhý nejtenčí na světě, měří jen milimetru. Nejde ale o drahý designový kousek – cena . Světově nejtenčí design.


Zaoblené hrany dodávají přístroji pořádnou dávku . Dneska si můžete koupit celou řadu mobilních telefonů, ale nejtenčí bude prostě jenom jeden – Kazam Tornado 348. Tenhle mobil se může chlubit tloušťkou milimetr a za nejtenčí telefon na světě jej prohlásila i Guinnessova kniha rekordů. Abyste pochopili, jak tenký telefon Kazam Tornado doopravdy . Prodám cca roky starý mobilní telefon.


Těsně po záruce s originál nabíječkou. Nejtenčí model, který šel v ČR koupit. Nikdy s ním nebyly problémy. Mobil prodám jen osobně v Opavě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.