Střešní box na auto

Nabízíme kvalitní autoboxy značek Thule, Neumann, Hakr na lyže, snowboardy či jiná zavazadla. Prodám střešní box hakr. Ze spodni strany prasklina. Umožňují převážet zavazadla, lyže, dětské kočárky a další vybavení.


Střešní boxy vám poskytnou uzavřený úložný prostor až pro 6l nákladu. Montují se na příčné střešní nosiče.

Délku volte takovou, aby výrazně nepřekračovala rozměry automobilu. V některých případech může box částečně omezovat otevírání kufru, . Střešní nosiče a boxy slouží k převozu rozměrnějšího vybavení. Pro jejich uchycení slouží příčníky, které lze využít také pro převoz nábytku či vánočního stromu. Dalším příslušenstvím k nosičům jsou rovněž upínače a popruhy.


Poradíme vám, jak vybrat. Pořiďte si střešní box a rozšiřte objem zavazadlového prostoru vašeho auta o spoustu litrů navíc. Nepřemýšlejte, kolik kufrů nebo lyží na dovolenou uvezete – se střešním boxem naložíte všechno důležité.


Nastudujte si srovnávací tabulku střešních boxů a vyberte ten, co k vašemu autu půjde nejlépe.

Jan Před odjezdem na hory si zjistěte, jestli se vaše pojištění vztahuje i na střešní box. Jakub řešil na dovolené na horách nepříjemné překvapení: ze střechy auta mu odnesli střešní box , takzvanou rakev. Událost nahlásil na pojišťovnu, s žádostí o proplacení škody ale . U některých modelů prodloužená záruka na let. THULE,střešní box NEUMANN. Apr Koupí střešního boxu si ušetříte spoustu starostí při přepravě většího množství zavazadel, lyží nebo snowboardů.


Podle jakých kritérií byste měli střešní box vybírat? Informujte se na montáž střešního . Tento střešní box pro celou rodinu bezpečně přepraví všechny vaše zavazadla, vybavení pro pobyt v přírodě i objemný náklad kamkoli vás cesta zavede. DualSide pro jednoduchý.


Nevím jestli to sem patří, ale třeba mi pomůžete nějakou radou. Uvažuji o koupi střešního boxu, takového, kam by se vešly lyže pro celou osádku auta , Případně nějaké věci na dlouhou letní dovolenou. Jan Doba zimních dovolených právě začíná. Většina z nás vyráží do hor na lyže, a tak sbalit veškeré vybavení a sportovní náčiní může být docela oříšek. Průměrná rodina aby měla přinejmenším malý náklaďáček.


Naštěstí i do „obyčejného“ osobního auta můžete vše hravě naložit – stačí si pořídit šikovného . Potom je pro vás ideální volbou střešní box , v některých případech označovaný také jako autobox nebo rakev na auto , který vám umožní pohodlný převoz nejen sportovního vybavení, pro který je primárně určen, ale i dalších nutných zavazadel. Aug Až dneska odpoledne pojedete autem někam na víken dříve nebo později potkáte auto , které má na střeše kola anebo autobox.

Auta sice nejsou nafukovací, ale díky těmto nosičům toho dokážou odvézt daleko víc. Lehký, odolný a snadno přístupný nákladní box na zadní část vozu, montuje se na nosič kol Thule VeloSpace 9- objem 3litrů. Kód zboží: THBACKSPACE917. Nejvýhodnější půjčovna i prodej střešních boxů a nosičů.


Rádi poradíme, přijedeme k Vám - montáž zdarma!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.