Vestavná mikrovlnná trouba retro

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý)recenzí. W, Displej, Gril, Rozmrazování. S odbornými programy vaření, přehledným LCD displejem v designu 50. WHIRLPOOL JT 4IX - Mikrovlnná trouba. Mikrovlnná trouba s grilem, retro , mikrovlný výkon 700W, výkon grilu 800W, objem 20l, mechanické ovládání, grilovací rošt, talíř 24.


Trouba vestavná , retro , elektrická, energetická třída A, 65l, multifunkční, variabilní gril, horní i spodní gril, kruhové topné těleso, ventilátor, AquaClean, 59.

Kč Dostupné v: Mechanické ovládání Počet infra topných těles: Rozměry (šxvxh): 5× 3× 3cm. Porovnání Odstranit z porovnání. Kč Elektronické ovládání Počet infra topných těles: Rozměry (šxvxh): 5× 38 . Nabízíme ji v elegantním černo-nerezovém designu s bezpečnostními dvířky z černého skla. Její vnitřní objem je litrů a její součástí je skleněný otočný talíř s průměrem 2 cm.


Vestavná mikrovlnná trouba Gorenje BM171A4XG je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, která se hodí do každé moderní kuchyně. MIKROVLNNÁ TROUBA VMT 4X VESTAVNÁ MIKROVLNNÁ TROUBA , elektronické ovládání trouby, nerezový vnitřek trouby, možnost. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE Vestavné retro -spotřebiče vestavná mikrovlnná trouba Hoover HMG GDFWA .

Pořídili jste si kuchyň ve venkovském nebo vintage stylu a teď hledáte vhodné spotřebiče? Máme pro vás tipy na výrobky. Volně stojící mikrovlnná trouba v retro stylu. S mechanickým ovládáním.


Vestavná trouba má elektronické programovací hodiny s analogovým displejem. Energetická třída A -. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Mikrovlné trouby bazar na Sbazar. Mikrovlnka, nerezová mikrovlnná trouba s grilem, levné mikrovlnky. Pokud někde najdete levnější nebo. V nabídce je také retro mikrovlnka nebo mikrovlnná trouba červená, černá a třeba i bílá, volně stojící i vestavné.


Najdete u nás i nejrůznější. Vnitřní objem (l): 2 . Vybírejte z mikrovlnek, které jedou na designové vlně. Na Bianu najdete jak volně stojící, tak vestavné mikrovlnné trouby.


Oblíbený nerez nebo barevný vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.